Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba.apagyi
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo IdeaPad-emmel van elég sok problémám, arra lennék kíváncsi, más tapasztalt-e ilyet, vajon mitől lehet, és a garancia mennyire vonatkozik rá?
Próbáltam előfordulási gyakoriság szerint sorba rakni:
- képernyő elsötétül (energiatakarékosság miatt), majd nem jön vissza (ilyenkor reset)
- kikapcsolás után képernyő fehéren világít (igen zavaró mikor reggelre lemerül a teletöltött aksi)
- wifi: néha nem működik -> windows: probléma az adapterrel, probléma megoldás nem lehetséges; van, hogy többszöri újraindítás se segít
- bluetooth: eszköz nem működik, újraindítás után igen
- pdf nyomtatót minden újraindítás után újra kell telepíteni, más kisebb programokkal is előfordul, hogy újraindítás után “eltűnnek”
- néha új profilt hoz létre bejelentkezéshez, mert nem éri el az eredetit
- néha elmegy a képernyő, bekapcsoláskor sem jelenik meg (aku ki-be rendbehozta)
- néha magától elmegy a hang, némítás majd némítás kikapcsolás visszahozza (filmnézés közben fordult elő gyakran)A hibák rendszeresen előfordulnak, viszont egyik se állandó és semmi ésszerű okot nem találtam bennük, illetve direkt reprodukálni se tudom őket.
Elég sok szoftveresnek tűnik némelyik, a windows előre telepített volt driverekkel együtt, már állítottam vissza eredeti állapotára (a "varázsgomb" segítségével, program neve hirtelen nem jut eszembe, ez is lenovo feature), volt amikor muszáj volt, mert egy akku ki-be után miatt megadta magát. :/
A drivereket egyébként a windows frissnek és jónak találja, de pl videókártyáét többször frissítettem, nem változott a helyzet.Ehhez kapcsoló részkérdésem, hogy ha saját windows-t tennék rá, nem pedig az ő általuk összeszartat, az befolyásolná-e a garanciát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- YouTube
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest