- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Egyszer lehajtottam a laptopom fedelét, de miközben mentble alvómódba lefagyott. Gondoltam nem baj, újraindítom éa jó lesz. Nem lett, szétment a windows. Gondoltam, akkor pendriveról újra rakom, de minden telepítő lefagy egy idő után. A live linux is. Ha lefagyott utánna kb 10 percig nem akarja elkezdeni a telepítést újra. Mit tudok vele kezdeni? -
Joci42
tag
Sziasztok!
Adott egy Toshiba Satelite laptop. Magára lett hagyva a bekapcsolva kb 45 percig, ezalatt kikapcsolt magától. Azóta nem lehet bekapcsolni, elindul a boot, de csak addig jut, hogy kiírja a "Toshiba" feliratot, majd leáll és kb. 15-20 percig be sem lehet kapcsolni még ennyire sem. Mi lehet a probléma oka? Házilag meg lehet oldani a problémát? Szerviz nem megoldható, mert Franciaországban van. -
Joci42
tag
Bekapcsolásnál világítanak a ledek és pörög a venti, de a képernyő fel sem villan, külső monitoron sem. Mielőtt elromlott, a bekapcsolásoknál fekete, mozgó, vízszintes szemcsék/vonalak voltak a képernyőn és win7-nél néha elsötétült a kép majd néhány másodperc múlva visszajött és kiírta, hogy "a videó kártya illesztőprogramja összeomlott, majd helyre állt", de win8.1 alatt ezt nem csinálta csak a szemcsésedést. Egy Acer Aspire 1810tz-ről van szó.
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Alaplaphibás lett a laptopom. Szerintetek érdemesebb rendelni egyet e-bayről (20-25ezer forint körül mozognak) vagy keresni egy szervizet ahol javítanak alaplapot (nem tudom, hogy mennyibe kerülne, nem találtam róla információt)? -
Joci42
tag
Sziasztok! Az acer aspire timeline 1810tz laptopom nem kapcsol be. Tegnap szétszedtem, mert meg kellet néznem, hogy milyen gombelem van az alaplapon. Ehhez ki kellett emelnem az alaplapot. Utánna osszeraktam, úgy ahogy szétszedtem, ügyelve, hogy minden kábel vissza legyen dugva stb. Mostmár nem kapcsol be, a venti felpörög és a ledek is világtanak ahogy szoktak, de a monitor fel sem villan és a boot sem kezdődik meg. Amikor áram alatt van a gép a visszajelzőled nem világít. Szerintetek mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest