- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
StephenNO1
tag
válasz
Szili_DELL #4996 üzenetére
A VGA-d csak félig felel meg az Aeronak, Directx 9-es, de ezek szerint nincs meg a WDDM 1 minősítéses driver. Link
-
StephenNO1
tag
válasz
Szili_DELL #4994 üzenetére
Azért 96 mega mert a fizikai ram-bol csippent le magának. Ha több ramod van akkor többet kap. Itt jártam utána a Shared Memory résznél találod.
-
StephenNO1
tag
válasz
Szili_DELL #4992 üzenetére
A linkelés nem jött össze, legközelebb használd a
gombot, a felugró ablakba tedd a hivatkozást. Vagy miután feltöltötte a képet a beillesztés gombra, amikor leokézod a hozzászólást akkor jelenik meg a kép.
-
StephenNO1
tag
válasz
Szili_DELL #4989 üzenetére
Ez olyan mondás vagy mi féle 96 megára én is kíváncsi lennék! Kérdeztem korábban is privát üzenetemet megkaptad?
-
StephenNO1
tag
válasz
Szili_DELL #4987 üzenetére
"pii..priiiiiprrrriiii...pi.pi.pi.prirri" ettől ledobtam a láncot
Akkor semmi gond elektromos kisülés-feltöltés. Azért én is tudtam kérdezni milyen hang?
Ha kardán hajtja akkor hagy hajtsa
-
StephenNO1
tag
válasz
Szili_DELL #4985 üzenetére
"kicserélem, most azóta kb 2 óra megy rendesen" nah hál istennek, lehet ezzel a gond meg is oldódott egy kis szeretgetésre vágyott
A hangot és a sípolást hogy képzeljük el? Jah és pü-ben megkaptad a 3. üzenetemet?
Várom válaszod.
-
StephenNO1
tag
válasz
Szili_DELL #4982 üzenetére
Én kiforrasztanám
persze nem tudom milyen a láb kiosztása vagy, hogy van egyesítve az alaplappal. Csak nehogy többrétegű legyen az alaplap és belül zárlatot csináljon, vagy mindig dokking módba maradjon
Hardveresen mindig ki lehet iktatni, ötkilós kalapács jól irányzott egyszeri lesújtással
-
StephenNO1
tag
válasz
Szili_DELL #4980 üzenetére
Szerintem a melegedés nem nagyon játszik a képletben, habár réznél sosem lehet tudni, hogy megy rajta a petró
Vagy mindenre gondolunk és közben a dokkoló aljzat köszöni szépen viszi a balhét. Csak akkor azzal mit lehet kezdeni? A műanyag csatinál ha a kis fekete lapot felhajtod ütközésig betudod nyomni a szalagkábelt? És írtad mindent cseréltél (tapi pad, bill)és fennáll a probléma akkor egyértelmű a dokkoló szórakozik.
-
StephenNO1
tag
válasz
Szili_DELL #4977 üzenetére
Esetleg a bill. alatt található szalag kábel nem rakoncátlankodhat? Be van tolva rendesen a falig a kábel? Tudomásom szerint a tapi pad is külön szalag kábelen kommunikál, nagyon különös, hogy mind a kettőnél fennáll a probléma, sőt a dokkoló lehetőségét kellene megszüntetni.
-
StephenNO1
tag
válasz
kosian24 #4976 üzenetére
Ez teljesen normális, nekem Atheros AR5B93-nál az ős driverrel amivel kiadták azzal aktivitástól függően villogott, amióta elérhető legfrissebb van rajta folyamatosan világit. Ha jól tudom így van pl.: Asus n53-nál is. Atheros-nál ezek szerint a Led vezérlésére nem fordítottak sok időt.
-
StephenNO1
tag
Sziasztok!
Különös hibajelenséget tapasztaltam kb. 3 napja. Acer Aspire 5740G notim nem hajlandó akkuról működni, csak hálózatról. Aksit sikerült másik gépbe kipróbálni ott tökéletesen ment majd 15 percet, amíg benne volt. Érintkezők jók, érzékeli a noti ha nincs benne aksi, csak nem vesz fel és nem tölt semmit, sőt a teszt gép aksijával is fennáll a probléma.
Aida64 szerint az akku elhasználódása 38%-os. Valaki esetleg nem tapasztalt hasonló hibát? Vajon milyen IC mondta be az unalmast?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest