- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Eszement nagy problémám van. Adott egy vadi új NP300-E5Z-S07HU. Egyszerűen annyi a problémám, hogy eszement lassan olvassa a DVD-ket. Már többel próbáltam, és az a gyanús. hogy a DVD LED villog, de a lemezt egyszer sem pörgeti fel. Most is épp WIN7-et telepítek és a fájlok kibontásánál tart, de a lemez felpörgetésnek semmiféle nyomát nem hallom, de a telepítés lassan, de megy. Mit lehet tenni?
Előre is köszönöm!
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Alighanem potnosítani tudom a problémat! A teljesen új laptopom csak akkor villan meg/vibrál, ha alacsony a fényerő! Gondolom ez sem természetes tehát ezt is gariztassam?
Előre is köszönöm!
Továbbá azt nem értem, hogy ha beállítom a BIOS-ba a fényerőt, majd kilpek a BIOS-ból akkor nem fogadja el! Egyszerű a standard fényerővel indul a GRUB, majd a linux is! Ez természetes?
-
Carasc0
őstag
válasz
netzoli #5433 üzenetére
Szia!
Extrém köszönet! De mitől lehet ez az érdekes képvibráció! Inkább olyan mint egy villanás vay nem tudom de olyan furcsa! Lehet az aksi miatt hogy alig volt benne nafta aztán azért? Most már zöld a LED tehát kész a töltés! Most akkor már nyugodtan használhatom. Összeségében kb 2 órája töltöm.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ma hozzájutottam a Samsung N300E5Z laptophoz. Most itt van mellettem frissen bekapcsolva. Aksit merítem hogy feltölthessem! Az lenne a kérdésem hogy hogy is van a laptop aksi kisütése?
Továbbá egy érdekesség. BIOS-ba benn vagyok és néha néha magától egy extra picit bevibrál a kép! Ez mitől lehet? Nem érintkezik rendesen az akksi? Vagy túl gyenge az energia? Fóliát lekéne szednem róla? Aggódok!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest