- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Eszement nagy problémám van. Adott egy vadi új NP300-E5Z-S07HU. Egyszerűen annyi a problémám, hogy eszement lassan olvassa a DVD-ket. Már többel próbáltam, és az a gyanús. hogy a DVD LED villog, de a lemezt egyszer sem pörgeti fel. Most is épp WIN7-et telepítek és a fájlok kibontásánál tart, de a lemez felpörgetésnek semmiféle nyomát nem hallom, de a telepítés lassan, de megy. Mit lehet tenni?
Előre is köszönöm!
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Alighanem potnosítani tudom a problémat! A teljesen új laptopom csak akkor villan meg/vibrál, ha alacsony a fényerő! Gondolom ez sem természetes tehát ezt is gariztassam?
Előre is köszönöm!
Továbbá azt nem értem, hogy ha beállítom a BIOS-ba a fényerőt, majd kilpek a BIOS-ból akkor nem fogadja el! Egyszerű a standard fényerővel indul a GRUB, majd a linux is! Ez természetes?
-
Carasc0
őstag
válasz
netzoli #5433 üzenetére
Szia!
Extrém köszönet! De mitől lehet ez az érdekes képvibráció! Inkább olyan mint egy villanás vay nem tudom de olyan furcsa! Lehet az aksi miatt hogy alig volt benne nafta aztán azért? Most már zöld a LED tehát kész a töltés! Most akkor már nyugodtan használhatom. Összeségében kb 2 órája töltöm.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ma hozzájutottam a Samsung N300E5Z laptophoz. Most itt van mellettem frissen bekapcsolva. Aksit merítem hogy feltölthessem! Az lenne a kérdésem hogy hogy is van a laptop aksi kisütése?
Továbbá egy érdekesség. BIOS-ba benn vagyok és néha néha magától egy extra picit bevibrál a kép! Ez mitől lehet? Nem érintkezik rendesen az akksi? Vagy túl gyenge az energia? Fóliát lekéne szednem róla? Aggódok!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged