Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
orosziem81 #16765 üzenetére
Nem volt lehetőségem kipróbálni, egy boltban cserélték az akkumulátoromat vadonat újra a régit pedig beszámolták, így viszonylag jó árban úsztam meg az egészet.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
orosziem81 #16763 üzenetére
Igen ilyesmire gondolta. Koszi!
-
zsolti_20
senior tag
válasz
orosziem81 #16760 üzenetére
Jó lett volna látni az elhasználódását.
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Hozzámkerült egy dell latitude e5570 laptop, aminek valami gondja van az akkumulátorjával. Ha csatlakoztatom a töltőt, azt írja windows alatt, hogy csatlakoztatva, nem töltődik. Mivel lehet leghamarabb kideríteni, hogy az akkumulátor cserére érett, vagy csak más hiba áll fenn?
Szétkaptam tegnap este gyorsan a laptopot, láttam hogy ebben nem sima akkumulátor van, hanem lapos, mint a telefonokban, ebből következtettem, hogy egy aksicsere elég drága. És valóban az. Ha lehúzom töltőről a laptop azonnal kikapcsol, mintha a PC-ből húznám ki a tápkábelt. Mivel lehetne kideríteni hogy mennyire sérült?
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Először is Boldog Újévet mindenkinek!
Sajnos az első hozzászólásom egy rossz tapasztalat a laptopommal kapcsolatban, ezért is tévedtem ide.
Adott egy Asus ROG G751JY laptop, amiben egy Intel Dual Band Wireless-AC 7260 WiFi van.
Mostanában elkezdett rosszalkodni és folyamatosan megszűnik a WiFi kapcsolat. Hirtelen semmi előzmény nélkül egy sárga felkiáltó jel lesz a WiFi ikon mellett és megszűnik a kapcsolat, de ez teljesen random módon. Van hogy 5 percenként csinálja, de van hogy bírja 12 órán keresztül is. Úgy vettem észre ha valamivel játszok ami elég nagy internet kapcsolatot igényel pl GTA V akkor gyakrabban történik ez.Magától persze nem kapcsol vissza, csak ha újra indítom a laptopot vagy ki-be kapcsolom a WiFi-t. De akkor valamiért picit szaggat az egész laptop pár mp-re. Próbáltam kikapcsolni már azt a lehetőséget is hogy energia megtakarítás miatt kikapcsolhatja automatikusan , illetve teljesítmény centrikusra van állítva a séma.
Már a drivert is frissítettem, sőt a windows is újra telepítettem már. Találkozott már valaki ilyen problémával? -
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Adott egy ASUS g751jl laptop, GTX965-el ami a következőket produkálja:
Ha be van dugva a töltő csak is akkor jelentkezik a következő probléma. Játék közben változó időben van hogy minden 10mp-ben, van hogy óránként fekete képet kapok, plussz kikapcsol a világítás a billről de ez vissza jön ha vissza jön a kép is. Közben a hang is recseg. Aztán a fekete kép alatt a hang megy tovább, de képet nem látok. De van hogy simán internetezés közben is elő jön a probléma. Ekkor ritkábban. Inkább játék közben fordul elő ez sűrűbben. Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet a probléma?Töltő nélkül soha nem produkálja a jelenséget. Talán a töltőnek van problémája? Vagy valami energia ellátási probléma?
-
zsolti_20
senior tag
válasz
anorche1 #15758 üzenetére
Tehát akkor látod az alaplapot ha levetted a hátulját? Én ebben a szituácioban kipróbálnám hogy csak 1 RAM-ot hagyok benne és HDD nélkül próbálnám inditani, úgy hogy a billt is lehúznám róla. Tehát csak azok maradnának ott amik a müködéshez szükséges. Ha van kép akkro szépen sorban haladnék. Ha nincs kép, lehuzogatnék minden kábelt és újra bedugnám, lehet kontakt hiba. Hálózatról próbáltad indítani? Ha bedugot a töltőt felvillan a led?
-
zsolti_20
senior tag
Vásároltam egy új plussz 4Gb RAM-ot a laptopba. Most a memórihasználat sokkal jobb lett plusz a rendszer is gördülékenyebb, de a lemezhasznáalt még mindig 99-100%. Esetleg ez nincs összefüggésben a lapozófájl méretével? Megnéztem úgy van beállítva hogy a rendszer állítsa be magának. Ez így okés, vagy valamt módosítsak rajta?
-
zsolti_20
senior tag
Kb 20 órára hagytam magára a gépet, de ez sem segített.
Konkrét megoldást keresem, mert kicsit idegesítő így. Ráadásul hiába nézem mi használja a lemezt, ki sem írja azt a programot. Vagy a 1-3Mb ilyen sok lenne neki? Ha sok is miért? Pl az én laptopomban 7200rpm-es HDD van seagate ha jol emlékszem. Nekem még hasonló problémám sincs. Esetleg a 4Gb memória lenne kevés? ÉS emiatt a virtuális memória túl nagy?
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Van a barátnőmnek egy Asus A541U laptopja, de iszonyat dög lassú win10 alatt, pedig próbáltunk már több verziót is telepíteni rá, de mindig meghal a laptop tőle. Olyan szinten lassú lesz hogy használni semmire sem lehet. Még facebookra sem alkalmas, pedig nem egy rossz laptopról van szó.
Intel i5 6198DU 2.4Ghz
4Gb RAM
nvidia 920m VGA
És egy toshiba mq01abd100 1Tb HDD
Ez azért érdekes mert a feladatkezelő szerint a probléma forrása a 99-100%-os lemezhasználat. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Próbáltam már bekapcsolva hagyni több órára is amig dolgozni voltam de a lemezhasználat véleményem szerint iszonyat magas. Esetleg egy HDD-ről való átállás SSD-re megoldaná? VAgy van valami más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest