- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
eketomy #5166 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz!!!
Nemrég volt egy notim, szintén nem, vagy csak alig működött a bill. Természetesen külső bill-el tökéletesen működött! Rögtön lázas keresésbe is kezdtem másik bill modul után. Minthogy nem találtam pontos típust, és kompatibilitási ismeretem nem volt, szervízbe vittem. Itt kis vártatva közölték velem, hogy bizony déli híd hibás a gép!
A bevizsgálás ingyen volt, javítás nem történt, ergo mégna tipikus szterotip elgondolás sem él, hogy akkor is javítanak, ha nincs baj. Ügyes és korrekt srácok vannak ott...Nem olvastam vissza teljességében a kérdéskört, de ha egy kijelző nem mutat semmit, ritkán vga hiba!
Első körben erős, a kijelzőre nem merőleges fénynél meg kell vizsgálni van-e kép. Ha igen, akkor inverter hiba, nem üzemel az élvilágítás. Ha ledes, ez a tézis nem él, más a technológia. Ha nincs kép, lehet lcd panel hiba, és utána vga. Ilyen nltim is volt, lehalt az lcd, semmit nem mutatott, de egy évig ment külső monitorral. -
Szabónagymer
aktív tag
Üdv!
Birtokoma jutott egy matuzsálem korú Toshiba satelit.
Olyan különös dolgot produkál, hogy csak fele ramotmérzékeli. Ez úgy néz ki, hogy hiába van mindkét szlotban memória modul, nem látja,amteojes kapacitást.
Jelenleg 2 db 512 ram van a gépben, ennek 1G ramnak kellene látni, de csak 512-t lát. A szlotok működnek, ha egy ram van benne, bármelyik szlotba helyetve felismeri a teljes értéket.
Awindiws nagyon lassú rajta,egy szűz xp. Az eagle layout editor nagyon kis hardver igényű, de beszaggat, használhatatlan. Média anyagok is szaggatnak, bár mp3-mal próbáltam még, fílm valószínű el sem indúlna rajga. A win gyakran kifagy kékhalállal, ha valami igazán meg akarja izzaszgatni. Amúgy egyszerűbb műveletek futnak rajta, csak igen negyon lassú.
Nem kisproci van benne, 2G körüli, tehát az xp-nek hasítania kellene rajta. A ramok ddr-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest