- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Van otthon egy friss, fiatalos Fujitsu-Siemens A7640W laptopunk. A ventilátor kifejezetten hangos már benne, ennyi év után. A cserén kívűl van valami hatásos megoldás a halkításra? Gondolok valamilyen zsírzásra, egyéb ráolvasásra, ami nem fröcsköli össze a notebbok belsejét? -
ro_bert17
őstag
Ide is be klikkolom. Hátha.
Budapesten keresek. Tényleg legyen megbízható, korrekt, olcsó. A főnököm gépéről van szó. -
ro_bert17
őstag
válasz
NEMO1968 #3140 üzenetére
Sajna nagyobb a baj, mint gondoltam. A kávé cukros volt, és egészen befolyt.
Bekapcsolás próbakor semmi. Egy-két LED, de se kép, se hang.
Életemben először szedtem szét így notebookot. Lebontottam az alaplaig, amit kibillentettem. Az egyik részen, mintha olyan diódás megfolyást láttam volna.
Áttörölgettem az egészet finoman monitor tisztítókendővel, hagytam megszáradni, egy csavart kihagytam valhonnan, a wifi kapcsolóhoz szét kell majd megint szedni, de most úgy tűnik működik rajta minden. Bár nem sok reményt fűzök hozzá.
Holnap rákérdezünk a szervíznél, mennyi lehet az alaplapcsere. Ha drága, akkor ideje lesz új készüléket nézni.
Köszi a válaszokat! -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Folyadákot (kávé) kapott notebooknál mi a teendő? Mi a legbölcsebb dolog, amit a felhasználó tehet? Azon kívűl, hogy kikapcs, akksi kivesz, és várni egy napot van még valami az imán kívűl? -
ro_bert17
őstag
válasz
Lucky04 #2012 üzenetére
A biosban nincs sata mode? (mert hogy ugye egyszerűen átállítva az achi-ről ide-re (esetleg még compatible megnevezéssel találkoztam eddig) az XP települ, és nincs BSOD). Az achi illesztő egyébként később is telepíthető, de javasolt eleve a telepítőbe integrálni. A kémkacsa linkje biztos jó erre.
Szerk: Van itt részletesebb is esetleg ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest