- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mgyalu
csendes tag
válasz
peterr85 #12412 üzenetére
Próbáld ki picit mozgatni, meg feszegetni a kijelzőt... Ha változik a kép, akkor vagy szalag kábel, vagy kijelző.
Minden esetre egy próbát megér, hogy kipróbálod külső kijelzővel, ezzel kizárva a vid kari hibát, de ez szerintem is kijelző lesz... 10-15 közt találsz kijelzőket, kicserélni meg nem nagy meló. -
mgyalu
csendes tag
válasz
kreten67 #12425 üzenetére
Tegnap este tovább harcoltam az Acer laptoppal. Hihetetlen, de hibás az Fn gomb rajta. Sikerült egy másik billel kipróbálni, minden tökéletesen működött. Leszedtem a gombot, próbáltam kitakarítani, de esélytelen ... Mondtam a tulajnak, vagy megbékél az Fn gomb hiányával, vagy új bill... Nem volt őszinte a mosolya, de legalább tudom, hogy nem én baltáztam el a dolgot
Azért kösz a segítséget
-
mgyalu
csendes tag
válasz
kreten67 #12425 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy rossz az Acer, csak én nem szeretem annyira ezt a márkát...
Volt időszak, mikor több drága HP-t bontottam el, mert kinyiffant benne a vid,kari... Szerencse kell ezekhez is mint minden máshoz.
Otthon van a laptop én meg melóban, este fogom tudni megnézni, hogy az általad leírtak szerint működik e az Fn vagy sem... Most már kíváncsi vagyok -
mgyalu
csendes tag
válasz
kreten67 #12418 üzenetére
A már kétszer telepítettem fel a Win 7 et a gépre. Próbáltam 32-64 bites verzióval is de semmi... Miután nem volt több ötletem kérdeztem rá itt, hátha valaki látott már ilyet.
Nekem is megfordult a fejemben, hogy nem működik az Fn gomb... De az egész billen csak az az egy lenne rossz... Ezt elég nehéz elhinni, de ma este szétkapom és megpucolom. Minden esetre köszi a segítséget -
mgyalu
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 5560 laptop, amire szépen fel is telepítettem egy Win 7 64 bitet, minden az acer oldalán található driverrel együtt. De az FN billentyűk az istenért sem akarnak működni... Tudna valaki segíteni, hogyan tudom ezeket funkciókat életre kelteni? Előre is nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest