- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikehf
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lenovo G510 (i7 4700MQ 8GB ram) notebookban lévő AMD Radeon M230 R5 videókártyával lenne egy olyan problémám hogy amint elindítok egy játékot, felpörög a ventillátor és a GPU hőmérséklet felugrik 70-80 fokra. Nyilván nem várok csodát ettől a kártyától de hogy egy worms word party kaliberű játék esetén is ezt csinálja az sztem nem normális dolog. Valami ötlet hogy mitől lehet ez? Driverek fent vannak próbáltam már régebbivel frissebbel is, mindegyiknél előjött ez a hiba.
-
mikehf
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lenovo G510 laptop hibára keresek megoldást.
Sok helyen olvastam hogy akkumulátoros használatnál leesik a processzor sebessége 0.77Ghz-re és hogy ez BIOS frissítéssel orvosolható.
Nekem viszont akkor esik le a sebesség ha bedugom a töltőt. Akkumulátorról teljes sebességgel megy. Végig nyálaztam már az energiagazdálkodási beállításokat minden jól van beállítva.
Feltelepítettem a Lenovo Energy Manager nevű programját ami minden töltő bedugáskor az alábbi üzenetet írja:Lehetséges hogy nem elég a töltő a gépnek? (eredetileg egy i3 proci volt benne de cserélve lett i7-re) lehetséges hogy emiatt nem elég a szufla neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- Amazon
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged