- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
monsta007
tag
Sziasztok!
Megpróbálom röviden: Adott egy HP Omen 15 (7700hq, 1050ti). A második újra pasztázási kísérletnél kiderült hogy az első alkalommal sikerült túlhúznom a csavarokat. Körülbelül 4 csavar feje teljesen el van nyírva, lapos fejűvel se tudtam már megnyitni.
A nagyobb probléma az hogy a sokadik megnyitási kísérletnél elfelejtettem kikötni az akksit (tudom, tudom
) és a csavarhúzó feje ráesett az alaplapra, egy eleggé látványos rövidzárlatot okozva ezzel. A gép akksiról még ment, de táprol áramot nem kap. Feltételezem hogy a tápáramkörrel van a gond (kb ott történhetett a rövidzárlat).
Az első kérdés az lenne hogy ez mennyire javítható, illetve ha igen hova érdemes vinni?
A második: arra van esély hogy valamilyen szervíz elvállalja a csavarok megfúrását? Más módszert nem látok a megnyitásukra. Az is jó lenne ha valahol elvállalnák a javítást a hűtőborda leszedése nélkül (az első pasztázás szerencsére jól sikerült), bár ez nem tudom mennyire megoldható.
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest