- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zyzzyadi
tag
válasz
KillHates #1292 üzenetére
szia killhates
fejlemény : megtaláltam a ludast egyik ic-nek álcázott fet szállt el... nos kicseréltem mostmár felismeri az akkut meg a széria számot meg mindent de ugyanúgy nem tölt :S
világít zölden aztán 3-4 mp mulva pirosan villog a töltés led. ha direkt töltöm akkor megy orákat...a töltés ellenörző win alatt néha 0 töltést néha 100% ot érzékelbq ic cserében gondolkozok hogylehet felprogramozni? van vmi progi ehhez vagy eeprom írval lehet csak?
köszi előreis -
zyzzyadi
tag
szia Kill hates
van egy Dell Inspiron 1300 as notim fél éves akkuval vettem.ami nem bírt csak 20 percet:S
na mondom akkor szétszedem az akkut. ez mind szép és jofeltöltöttem direkt töltővel. láss csodát megy 3 orát.na mondom zsír a noti is feltöltötte szépen bírt 2.5-3 orat. nahh ekkor jött a crach. másnap tölteném nemismerte fel az akkut csak poirosan villogott a töltés led.végignéztem az akku elektoniáját feteket biztosítékot minden fasza.ha directbe töltöm akkor működik az akku csak a noti nem tölti.
találtam kapcs rajzot
eszerint végignéztem minden fasza'9.oldal'.másik akkut tölt a noti csak ezt nem hajlandó. uh vszínűleg elkurtam az elektronikát az akkuban.
kérdés: nincs egy szar dell akkuja vkinek? átvenném adék érte valami használható hardvert
illetve billentyűzetet keresek ehhez a típushoz mert az enyém vacakol.
válaszod előre is köszönöm.
mod:a töltés állapotot se ismeri fel a noti ezzel az akkuval :S
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged