- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Most volt időm rá kicsit jobban.
RAM-okat kivettem, 2db 4Gb-os modulja van, mindkettőt kivettem, HDD-t kivettem, rossz akkut kivettem, WiFi kártyát kivettem. De csipogás sincs bekapcsolás után. Világít a bekapcsoló gomb, és megy a ventilátor, ennyi a reakció. Az viszont elég meleget fúj ki. Bár ahogy érzem, talán a borda 5% ánál ha jön ki levegő. Szóval arra tippelek, hogy túlmelegedett. -
draco31
veterán
Hello!
Ismerős ideadta a masináját, hogy nézzem már meg.
Acer V3-571G Intel i5 és Geforce 630M van benne.
Bekapcsoláskor, és utána is, nincs kép. Se a kijelzőjén, se HDMI-n.
A zsanérja az oda van teljesen. Gondoltam biztos elnyíródott a kijelző vezetéke is már, de attól még HDMI-n kellene képet adjon nem?
Dsub van még rajta, de azt jelenleg nem tudom kipróbálni.
Van esélye, hogy gpu megadta magát, vagy ilyesmi? Melegedési gondjai mindig voltak. -
draco31
veterán
válasz
king.mp #16336 üzenetére
Az lesz a hibás, sentinelt nem tudtam ráküldeni, garis a gép még, nem szedem szét, nem az enyém. De Win10 telepítéskor formázás csak harmadikra ment, telepítés meg már el sem indult, mert nem tud particiót létrehozni.
Ilyen esetben egyébként hogy van a gari? Gyárilag Win10 volt rajta, az új vinyóra is visszarakják, vagy ilyenkor hogy van ez? -
draco31
veterán
Hali!
ASUS X553-as előre telepített win10-el. Nagyjából 2 éves lehet, most elkezdett már nagyon lassú lenni. Csináltam egy recovery visszaállítást, le is ment gond nélkül. Bekapcsolás után viszont pár perc után ugyan úgy lassú-lefagy, mint előtte.
Valami nagyobb gondja lehet? DVD-ről USB-ről sehogy sem tudom boot-olásra bírni. -
draco31
veterán
Hello!
Ismerős szeptemberben vett egy ASUS laptopot, pontosabb típust nem tudok. Olcsóbb kategória, 100e környéke volt, új. Párszor azt csinálja, hogy ha fel van emelve, akkor kis kattanó hang, és kikapcsol. Én nem tudtam ezt előidézni, csak elmondás alapján tudok róla. Esetleg valami ötlet rá?
-
draco31
veterán
válasz
Mark023 #15819 üzenetére
Az alaplapon valahol van egy elem, azt lehet nem ártana cserélni. Az megoldhatja az óra elfelejtést. Ez után lehet felmegy a BIOS is, de azt meg úgy próbáld, hogy az eredeti felállásban, tehát ahogyan működött a lapos rendesen. Aztán hátha elfogadja az újabb cuccokat.
-
draco31
veterán
Hello!
Dell Vostro V130-asom makacskodik. Konkrétan az van, hogy a venti nem úgy megy ahogyan kellene. Marad kb. 20% os fordulaton akkor is, ha a kaszni már olyan meleg, hogy szinte megfogni sem lehet. Korábban figyeltem már, hogy néha fura hangot ad a venti, de nem volt az a klasszikus hangosodás nála, mint más laptopoknál. Most is kis fordulaton teljesen néma.
Szóval a kérdés az, hogy a venti pusztult meg, vagy a vezérlése az alaplapon szerintetek. -
draco31
veterán
Hello!
Nemrég szereztem egy ASUS X501A típusú laptopot. A légyegi gond az, hogy az előző tulaj nem rávaló BIOS rakott rá, ami nem tudom hogyan sikerült neki, és most nem megy miatta a HDD, és vannak más gondok is vele, így oprendszer alól nem is lehet megpróbálni a rávalót felrakni. BIOS-ból pedig az alábbi képet kapom: [link] Biztosan X501A a típus, sorozatszám alapján is beazonosítottam már. Van valakinek ötlete?
-
draco31
veterán
Hello!
Mitől lehet ez a hiba? ASUS L8400L. Van amikor egész nap megy rendesen, van amikor 10 perc után ilyen lesz a kép. Aztán készenlétbe küldöm, és van amikor felélesztés után jó lesz, van amikor csak az újraindítás segít. Egyértelmű VGA hiba, de kicsit pontosabban esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest