- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szőke Ottó #17210 üzenetére
Esélyes hogy jó lenne. De ilyen core2 gép 10-20eft-os kategória. Reball nem tudom mennyi lenne.
Nekem egy hp pavilion dv5 csinált ilyet és most is pihen darabokba szedve egy dobozba. De az még ennél is gyengép gép.
Én mondjuk hőlégfúvóval nekiesnék barbár módon a gpunak nnyit megérne. -
válasz
st3v3np3t3r #17195 üzenetére
Van egy működő másik gép kölcsön, próbaképpen átrakom a kijelzőjét, szerencsére nem nagy munka alig pár csavar tartja. Ha megy akkor tényleg kijelző. Azt meg tudok venni hozzá. A gépek ingyen voltak szóval kis ráfordítást még megérnek. Viszont ami nagyon nagy gond hogy pár gép bios jelszavas és nem tudom hogyan lehetne kiütni.
-
Hali!
Van egy Dell Latitude E6400-as aminek a kijelzőkének a képe fel-alá ugrál. Kicseréltem már a kijezőhöz a komplett kábelezést biztosan jóra de ugyan úgy hibás. Az inverter is biztosan jó mert azt lehúzva is látom ugrálni a képet és másik inverterrel is ezt csinálja. Külső monitorral meg hibáltan.
Alaplap hiba lehet vagy kijelző szart be? Fölöslegesen nem vennék bele kijelzőt ha a lap rossz.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Jogász topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest