- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamMcKraken
tag
Sziasztok,
Volna egy Lenovo N200 0769-es típusú laptopom, ami most megadta magát.
Amikor bekapcsolom (tápról vagy 220-ról) azt tapasztalom h felvilágít a power led rajta, bepörög a ventilátor, aztán le is áll, és kész, ilyen állapotban marad. Képernyő sötét, a led-ek világítanak, hangot nem ad. Próbáltam a csatikat ellenőrizni, kihúz-bedug, portalanítás is volt, de nem segít! Esetleg valaki tudna tippet adni merre keresgéljek? -
AdamMcKraken
tag
Sziasztok!
Gondom az h van egy HP Compaq 6715s-em, és alapból Vista jött hozzá, de nem volt az igazi (szerintem ilyen hardverre nem Vista való, de mind1),és úgy döntöttem, kapjon egy XP-t és így leg jó lesz. Nademost... Minden frankó, letöltöttem a HP oldaláról minden drivert, mindent sikerült telepíteni, CSAK a Ctrl, és Fn gomb nem stimmel. Vagyis nincs Ctrl gomb, hanem helyette az Fn funkcionál, és a Ctrl nem használható, és így az Fn-el használható gombok sem használhatóak, mert ugye a rendszer úgy érzékeli mintha Ctrl-t nyomnék. Néztem h nem lehet-e ezt vhogy módosítani az eszközkezelőben, mert ugye a telepítéskor 101-gombos bill.ként telepíti alaptop bill-ét.
Esetleg vmi ötlet h ezt kiküszöböljem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged