- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
Semmit nem enged BIOS-ból lelőni, de igazából alig van benne valami. Optikai meghajtó, integrált vga, integrált hang, integrált hálókártya, integrált modem, 3 USB (de semmi nincs rájuk dugva).
Egy normál Chrome, Explorer telepítés sem piszkál semmi olyan hardvert, ami lekapcsolható lenne. A táp rendben van, gyilkolhatom a gépet, ezért nyírtam max. fényerőn, max prociterheléssel, hátha tápellátás vágja le, de nem.
Összesen már majdnem egy napot szívtam fele, legszívesebben kivágnám az ablakon.Szerk.: "Írtad, hogy direkt terhelve nem kapcsol ki, ezért is gondolom, hogy hűtőtisztítással, pasztázással már próbálkoztál. Nekem egy asztali gép csinált ilyet pasztázás előtt. A Burn in test/Prime 95 fokozatos terhelésére nem lőtte le magát, de egy hirtelen defragglerre azonnal offolt."
Nem tisztítottam, pasztáztam, a hűtő meglepően tiszta, szabadon áramlik ki a levegő, a hőmérsékletek teljesen rendben vannak alapon és hosszan terhelve is. -
zsolesz010
senior tag
Tiszteletem,
Adott egy Compaq nx9010 notebook (DN775A), 2.4-es Celeron procival, 256MB SD rammal, Radeon IGP-345M VGA-val, 30GB-os ATA Toshiba vinyóval, legfrissebb BIOS-szal.
A tünetek: XP nem volt hajlandó települni, csak úgy, ha a telepítő lemez tartalmát felmásoltam a vinyóra, és onnan indítottam a telepítést az i386 mappából. Egyéb esetben a gép a végfelhasználói szerződés képernyő előtt egyszerűen kikapcsolt. Mindig majdnem ugyanott. XP felerőszakolva, de bizonyos programok, műveletek indításánál a gép fogja magát, és mintha elvennék az áramot, kikapcsol. Amivel pl. azonnal elő tudom idézni: Google Chrome offline és online telepítője, Explorer 8 offline és Windows Update-es telepítője, némely Compaq gyári driver önkicsomagolós telepítője (ha másik gépen csomagolom ki, és úgy telepítem utólag, nincs kikapcsolás), 56k-s modem előre kicsomagolt Compaq gyári driver Eszközkezelőből frissítve (Windows Update-ről simán felment).
Vinyó másik gépben tesztelve, ram tesztelve, BIOS beállítások rendben. Akku döglött, de anélkül is megnéztem, nem az zavar be. Full fényerőn, procit teljesen leterhelve semmi baja, tápellátással semmi gond. Hőmérsékletek rendben. Aida64, Total Commander, Windows Update frissítések (Explorer 8 nélkül) gond nélkül felmentek, működnek, a gép megy akár órákig is, de ha olyan program, művelet indulna, ami neki nem tetszik, egyszerűen kikapcsol.
Nem találkoztam még ilyennel, akinek van bármi ötlete, legyen szíves ossza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Gmail
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen alaplapot vegyek?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest