Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
Semmit nem enged BIOS-ból lelőni, de igazából alig van benne valami. Optikai meghajtó, integrált vga, integrált hang, integrált hálókártya, integrált modem, 3 USB (de semmi nincs rájuk dugva).
Egy normál Chrome, Explorer telepítés sem piszkál semmi olyan hardvert, ami lekapcsolható lenne. A táp rendben van, gyilkolhatom a gépet, ezért nyírtam max. fényerőn, max prociterheléssel, hátha tápellátás vágja le, de nem.
Összesen már majdnem egy napot szívtam fele, legszívesebben kivágnám az ablakon.Szerk.: "Írtad, hogy direkt terhelve nem kapcsol ki, ezért is gondolom, hogy hűtőtisztítással, pasztázással már próbálkoztál. Nekem egy asztali gép csinált ilyet pasztázás előtt. A Burn in test/Prime 95 fokozatos terhelésére nem lőtte le magát, de egy hirtelen defragglerre azonnal offolt."
Nem tisztítottam, pasztáztam, a hűtő meglepően tiszta, szabadon áramlik ki a levegő, a hőmérsékletek teljesen rendben vannak alapon és hosszan terhelve is.
-
zsolesz010
senior tag
Tiszteletem,
Adott egy Compaq nx9010 notebook (DN775A), 2.4-es Celeron procival, 256MB SD rammal, Radeon IGP-345M VGA-val, 30GB-os ATA Toshiba vinyóval, legfrissebb BIOS-szal.
A tünetek: XP nem volt hajlandó települni, csak úgy, ha a telepítő lemez tartalmát felmásoltam a vinyóra, és onnan indítottam a telepítést az i386 mappából. Egyéb esetben a gép a végfelhasználói szerződés képernyő előtt egyszerűen kikapcsolt. Mindig majdnem ugyanott. XP felerőszakolva, de bizonyos programok, műveletek indításánál a gép fogja magát, és mintha elvennék az áramot, kikapcsol. Amivel pl. azonnal elő tudom idézni: Google Chrome offline és online telepítője, Explorer 8 offline és Windows Update-es telepítője, némely Compaq gyári driver önkicsomagolós telepítője (ha másik gépen csomagolom ki, és úgy telepítem utólag, nincs kikapcsolás), 56k-s modem előre kicsomagolt Compaq gyári driver Eszközkezelőből frissítve (Windows Update-ről simán felment).
Vinyó másik gépben tesztelve, ram tesztelve, BIOS beállítások rendben. Akku döglött, de anélkül is megnéztem, nem az zavar be. Full fényerőn, procit teljesen leterhelve semmi baja, tápellátással semmi gond. Hőmérsékletek rendben. Aida64, Total Commander, Windows Update frissítések (Explorer 8 nélkül) gond nélkül felmentek, működnek, a gép megy akár órákig is, de ha olyan program, művelet indulna, ami neki nem tetszik, egyszerűen kikapcsol.
Nem találkoztam még ilyennel, akinek van bármi ötlete, legyen szíves ossza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx