- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicnumber
csendes tag
válasz
Kopasz93 #13657 üzenetére
nem értem rögtön mindenki miért írja le a dolgot....
nah mindegy... nem az én dolgom...
csak elmesélem... egy prohardveren laptop szaki/szervizes (magát annak mondó) emberke... leírtam a gondom hogy nem bootol.... se kép se hang... mi volt a válasz??? "KUKA".... északi híd.... helo... új alaplap....
utána olvastam... megkérdeztem mást... erre kiderült csak hgoy a s*ar windows 10 a driverek miatt összeakadt és túl kellett hevítenem a laptopot hogy letiltson és a bios kilője magát..... lehűlt...és azóta megy a notim... vissza raktam a win7et és semmi baja...
persze ki is dobhatod... meg vehetsz új alaplapot.. majd valaki meg jól jár a laptopoddal vagy nyer rajta 40-50 ezret...
nah mindegy... nem is az én dolgom..
sok sikert a laptop "leírásában"... mindenesetre ha egyszer működött ....semmit nem csináltál vele és csak úgy hiphop másnap nem kapcsol be... szerintem bőven javítható vagy egy ilyen bios reset-el megoldódik a probléma... (megjegyzem nekem is azt írták hogy ha 15 mp-ig nyomva tartom a bekapcs gombot....majd resetelni fog a bios... nem igazán...
még így, jó állapotban se resetel akár 1 percig is nyomva tarthatom.... inkább sztem olvass utána hogy tudod újra flash-elni a biost usbről , van -e esetleg valami bill kombináció indítás közben hogy egyből usbről flashelje újra a biost... vagy próbáld meg másképp resetelni a biost!).... de majd a "hozzáértők" megmondják...
-
user12
őstag
válasz
Kopasz93 #13657 üzenetére
Murphy törvénye...ami elromolhat az el is romlik.
Lehet, hogy potom pénzért megveszed és örök élet lesz...de lehet, hogy két hét múlva beadja a kulcsot.
De sajnos az új cuccoknál sincs semmi garancia arra, hogy miután kicsomagod, tökéletesen fog működni - csak ott játszik a gari, itt meg ugye nem, max az eladó jóhiszeműsége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged