- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee26
csendes tag
válasz
Frosttide #10974 üzenetére
Sziasztok, hasonló a problémám !
Egy idő óta nem jön hang a laptop hangszórókból, nekem is lenovo g580, win7-tel.
Gyárilag rajta volt egy ilyen dolby advanced audio v2 nevü progi vagy mi, és egyik nap egyszercsak nem jött a hang és kiirta hogy nem sikerült inditani a dolby audio program illesztőprogramját. Illesztőprogramot sehol nem találtam az interneten pontosan ugyanezt a verziót, de egy dolby audio advanced nevüt találtam leszedtem telepitettem, de telepités végén kiirja ugyanazt a hibát, és azt irja, vagy illesztőprogram ujratelepitést vagy számitogép ujrainditást csináljak. Mondom ezek nem segitettek. Ezután leszedtem a dolby-t és anélkül probáltam mert hangkártya attol még van rajta gondoltam, és rajta volt egy ilyen conexant smart audio hd nevü progi is. Ezt is leszedtem róla, de akkor sincs hang, csak a fejhallgatón keresztül. De ha kihuzom nincs hang pedig ugy jelzi az ekvalizer vagy mi mintha szolna ( lent a tálcán a hangszóró ikonnál pattog a zene alatt egy csík, az utal elvileg rá hogyszól éppen a hang ). Most tehát nincs se dolby se smart audio, és a smart audiot azota leszedtem ujat a netről, de azt nem is tudom ujra feltelepiteni, azt irja ki hogy az illesztőprogram telepítése sikertelen: Ehhez az illesztőprogramhoz nem található eszköz. De az eszközkezelőben továbbra is minden rendben nem jelez hibát, tehát gondolom a hangkártya müködne. Gondolom akkor a jack csatlakozó lyukkal lesz a gond. De lenovo szervizbe bizttos nem adom nagyon rosszakat olvastam róluk. Bocs, ha nem jol irtam le , nem vagyok hozzáértő annyira. Ha tudna valaki segiteni megköszönném, további infókat természetesen megadok ha ez igy kevés.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest