- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee26
csendes tag
válasz
bandee26 #13312 üzenetére
Sajnálom, de úgy látszik a szerkesztés gomb csak néhány percig elérhető, én viszont szeretném kiegészíteni a probléma leírását azzal, hogy miután a fenti műveleteket elvégeztem most az van, hogy: vagy csak a fejhallgató szól, vagy csak a hangszóró, tehát ha azt akarom hogy a hangszóró szóljon akkor a hibaelhárítóval be kell állítanom alapértelmezettként, de ekkor viszont már a fejhallgatón nem jön a hang ha bedugom. Ha viszont a fejhallgatót állítom be alapértelmezettként akkor meg a hangszórók nem szólnak. Nem szeretném minden alkalommal ezt eljátszogatni amikor csak ki-be akarom dugni a fejhallgatót. Ezért továbbra is szeretnék segítséget kérni, és továbbra is szeretném ha lehet az eredeti állapotot visszaállítani, tehát a dolby programot is használni, működő hangszórókkal, és ha fülest bedugom akkor pedig azon jöjjön a hang ahogy illik.
-
bandee26
csendes tag
válasz
bandee26 #13311 üzenetére
Bocs, nem találtam szerkesztés gombot, ezért uj hsz:
most hogy leszedtem a dolby audio programot és a conexant smart audio hd-t is, a hangszóró ikonjánál ahol hangerőszabályozó van, ott a fejhallgató ikonja jelent meg. Azt letiltottam, és így most müködik a hangszóró, de a problémát nagyon szeretném továbbra is megoldani, mivel az a dolby cucc azért volt jó, mert sokkal hangosabban szoltak a hangszórók ha azt bekapcsoltam. Köszönettel sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Apple MacBook Air M2 2022 8GB RAM 500GB SSD
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest