- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s3toraph
senior tag
válasz
s3toraph #9698 üzenetére
Nyomtam egy skip-et, erre felmountolást végzett, meg írta hogy nincs elég hely valaminek - asszem a saját futásához (?) - és átrakta magát a ramba (?)... nem értettem... minden esetre betöltött, de a file manager nem látott semmit a vinyóbol, ezért kiléptem, kikapcsoltam, majd újra be, és most win7 lemezről elidítottam a chkdsk /F-et, a boot partícion ami az a 100MB, nem talált hibát, a C-n viszont megállt a 2/3 lépés 65%-nál (indexek ellenőrzése) és nem mozdul onnan 20 perce...
Ötletek?
-
s3toraph
senior tag
-
Vicoo
senior tag
válasz
s3toraph #9693 üzenetére
Nekm az a gyanús hogy a tiéd is meghalt miután adatot vittél át rá. Mégiscsak valami kártevő lesz, még akkor is ha nem fogta meg semmi. Hardveres hibát nem igazán tudsz másolni ugyanis. Viszont ha van pendriveod, akkor csinálj egy Ubuntu liveot rá, a Lili usb creator progival, bootolj róla live módba, és ott meg tudod nézni a hdd állapotát. Így nem kell szétbontanod.
-
Impressa
őstag
válasz
s3toraph #9687 üzenetére
Szia!
Most így hirtelen nézz rá HD Sentinellel van-e vmi probléma a HDD-vel. 4.40-es verziót tedd fel. Aztán meglátjuk milyen eredményt hoz. -
Muerte
addikt
válasz
s3toraph #6194 üzenetére
Kérdezd csak meg tőle,nem kapott-e véletlen egy HAHAHAHA.kép üzenetet? Én egy jó barátomtól kaptam aki egyébként is szokott baromságokat küldeni és megnyitottam.Médiafire-re volt feltöltve asszem 5-ről számolt visszafelé,majd nem történt semmi.Nod ss4 semmit sem jelzett,viszont a fb.-ról 5 mp.-enként kiléptetett és automatikusan elküldte az összes ismerősömnek ezt az üzenetet.Lefuttattam a malwarebytes nevű progit,meg is találta rögtön 2 helyen aztán restartolt hogy törölje a gépről.Na és innen jött az only black screen.Csökkentett módban elindult,még 1x futtattam a MB-t aztán csináltam egy rendszer visszaállítást,de még ma is volt hogy rosszul töltött be a win,mert a rohadékja már sérülté tett néhány rendszer fájlt mire töröltem.Aztán ma itt segített egy srác és lefuttattam parancssorból az sfc/scannov-ot,na azóta jó,legalábbis eddig,kopp,kopp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest