Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Igen nekem is gyanús volt, csak azért az durva hogy semmi nem talál semmit lefrissítve teljes kereséssel sem, mert mindkét gépben mikor bekövetkezett a baj, csak a rendszert raktam újra, adatpartíciókhoz nem nyúltam és rendben voltak utána, írtók nem jeleztek. Sőt azóta többször másoltam a két gép között adatot oda vissza pendrive-on, semmi probléma nem volt. Az enyémmel azóta sincs gond, de a noti rendszeresen lehal ugyanígy látszólag minden ok nélkül. Mindig netezés közben, FB mindig nyitva volt de nem tudnám megmondani hogy onnan szedné-e össze öcsém. Most annyi volt hogy chrom-ban váltott két lap között és szétfagyott, semmire nem reagált, egér is megfagyott, kinyomta, visszakapcsolta és már nem bootolt be. A kártevőt elkerülendő, azóta kimenteni úgy szoktam hogy utp kábellel összekötom és filezilla szerver kliens felállásban ftp-n keresztül másolom át az adatokat.
Azóta próbáltam a win7 telepítő lemezével helyre rakni, de az sem tudja a javítással megoldani, próbáltam még a win lemezével korábbi rendszer visszaállítási pontra visszaállíni, de azt sem csinálta meg, csak tölt-tölt de semmi. Mindkét esetben vártam 30 percet, gondolom ennyi idő alatt azért valamire kellene haladnia...Ehhez a módszerhez be tudnád linkelni a megfelelő live cd-t honnan szedjem le, és egy kicsit részletesebben leírni mit csináljak? Nem volt még szerencsém hozzá. Pendrive az fat32-ben legyen? Vagy a Lili megformázza magának?
Addig egy kaspersky rescue disk-el akarom megpróbálni, leszedem a pendrive-os verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M2Pro/16GB/512GBSSD eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest