Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Köszönöm a kimerítő választ, de én főleg a munkadíjra gondoltam. Laptopot használok idestova 18 éve (sacc/kb), de életemben laptopot összesen szervízbe még csak garanciális alapon vittem kijavítandó hardveres hibával. Szóval simán csak nem tudom, milyen munkadíjak vannak. A szoftveres oldalt rendezni tudom, szót sem érdemel. A hardver más téma. Ahogy hallottam, a laptopok némelyike spec szerszámot igényel, el tud törni benne ez-az ügyetlen szerelésnél, aztán nem lehet rendesen összerakni, azt kerülném el. A hardver jelen esetben A315-56.
-
Trohak91
csendes tag
Köszi!
Egyelőre egyik sem használ, a gyors rendszerindítást nem találtam meg. Win 10 van rajta.
Egyébként 256os SSD van benne nem HDDA BIOS sem jön be rajta, szerintem max akkor jönne be, ha úgy indulna, hogy kép is van (mert ugye mint korábban említettem nincs kép, hiába megy).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx