- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Laptop alkatrészek általában mennyi ideig érhetőek el egy specifikus laptophoz? Tehát például nem laptop ram, mert az biztos van temérdek. Inkább olyasmi, mint billentyűzet, kijelző, laptop burkolat, mechanikai részek.
-
coco2
őstag
válasz
donjohnson #21377 üzenetére
Az az a link, köszönöm
(feljegyeztem)
-
coco2
őstag
válasz
donjohnson #21374 üzenetére
SSD miatt akkor nem aggódok, lövök majd valamit, köszönöm a tippet.
Ram-ról bármi gondolat?
(Valamikor évekkel ezelőtt valakitől kaptam linket laptop alaplapokat listázó szervíz oldalra, ahol volt listázva socket / maximum támogatás, de nem tudtam visszakotorni, és feljegyezve sem találtam meg a linket. Pedig most jól jönne
)
-
coco2
őstag
válasz
donjohnson #21372 üzenetére
Köszönöm a tippet. Beszerzek gitárpengetőt
Még 2 dolog - szétszedés előtti informálódás.
Sata kompatibilitás. A mostani notiban sata hdd 2.5" van. Az ssd-kről nem tudom, hogy ott a sata az minden esetben kompatibilis sata, vagy van vele valami verzió játék, ami miatt tudok olyan sata 2.5" ssd-t vásárolni ipon / temu / ali / akárhol, ami végül nem lesz rádugható a laptop sata csatijára?
Ram. A laptop számláján ami típusról van "Acer Aspire 3 A315-56-324D NX.HS5EU.003", és szerepel rajta "Kingston 4GB RAM DDR4 (1,2V) 2666 MHz (KVR26S19S6/4)" - feltételezésem szerint Acer-ék ezt rakták bele bővítő socket-be (anno ezt az egy opciót kínálták hozzá). Azon gondolkodok, biztos nem támogat többet? Széria számot, ilyesmit tudok, ha bármit segít. Utána lehet járni ennyi alapján, hogy létező opció-e a jelenlegi 8 gigánál nagyobb mennyiséget elérni? (És persze hardveres következmények nem tudom, mint például felére lassul, ha nagyobbat rakok bele, és az alaplapi 4 giga akkor elveszik, vagy bármi olyasmi).
Bármilyen tippet előre is köszönök.
-
coco2
őstag
Köszönöm a kimerítő választ, de én főleg a munkadíjra gondoltam. Laptopot használok idestova 18 éve (sacc/kb), de életemben laptopot összesen szervízbe még csak garanciális alapon vittem kijavítandó hardveres hibával. Szóval simán csak nem tudom, milyen munkadíjak vannak. A szoftveres oldalt rendezni tudom, szót sem érdemel. A hardver más téma. Ahogy hallottam, a laptopok némelyike spec szerszámot igényel, el tud törni benne ez-az ügyetlen szerelésnél, aztán nem lehet rendesen összerakni, azt kerülném el. A hardver jelen esetben A315-56.
-
coco2
őstag
Köszönöm a tippet, akkor azt eleresztettem
Más.
Ha szervízbe beviszek egy laptopot (még garanciális, márka partner szervízbe viszem), és kérek hdd -> ssd cserét (viszek kézben 2.5 sata-s ssd-t), gondolom, munka díj van rá cserélni. Mire számíthatok jellemzően?
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Közel 5 éves laptopon (acer 3-as) az usb csati oldalt kicsit laza. Az oda bedugott cuccon megszakadozik a kapcsolat.
Nem szedtem szét a laptopot, nem tudom, hogy az a csati alaplapon van-e, vagy külön panel a laptopban, amit esetleg részegység szintjén cserélni lehet benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robogó, kismotor
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged