- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
válasz
Tibitabi #7797 üzenetére
Friss információ a géppel, de a helyzet változatlan. A hűtőt, ventit megtisztítottam, de igazából nem volt koszos. A CPU kapott pasztát. Utána 7 indításból 4-szer nem indult, azaz fekete maradt a képernyő venti pörög, LED világít ahogy kell. A "működők" közül az első az Asus kezdőképernyő után lefagyott
A másodiknál a Vista "betöltő csíkjaikor" hirtelen millió apró fehér pont "villódzott", mint a csillagos égbolt, majd 1mm vékony függőleges sárga csíkok jelentek meg 1cm távra egymástól. ( Közbe megmozgattam a képernyőt. Néha úgy érzem, mintha kontakt hiba lenne. ) Egy pillanatra ismét égbolt lett, aztán megint csíkok és így megfagyott. Harmadik indításnál bejött a Vista, tevékenykedtem vele, de a routert továbbra sem éri el, így Net nincs kb.: 10 perc után megfagyott a kép. A hosszú kikapcs gombra legtöbb esetben leáll. -
ravail
senior tag
válasz
Tibitabi #7797 üzenetére
Szia!
Amíg a KillHates kolléga megérkezik: Addig volt, pontosabban a vásárlástól a mai hiba beállásáig volt billentyű? Vagy addig sem? Pedig nem lenne rossz, jó kis gép! Asus F5VL-est nyúztunk sokáig. Vajon az nem lehet, hogy valaki szét szedte, és nem rakta össze rendesen? Esetleg kifelejtette a pasztát, vagy a szalagkábeleket nem tette rendesen vissza, esetleg a kis rögzítőket, biztosítókat nem zárta rendesen vissza. Na nem tudom. Addig míg KillHates megérkezik, egy kis nézni való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Revolut
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest