- iPhone topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thommer
csendes tag
válasz
SeniorTilla #3018 üzenetére
Visszamentem a boltba és megmutattam az eladó srácnak a jelenséget. Először azt mondta, lehet, h driver gond lesz, de miután látta, h fent van a rendes ATI előkaptak a kollégájával egy másik gépet, áttolták bele a vincsit és megnéztük, ott is. Sajnos ott is tapasztalható ez a zajosság finom árnyalatoknál, így sajnos nem tudtak segíteni, mert ezek szerint ez a Dell Inspiron N7010 ilyen. "Olcsó 17"-os, drágábban biztos jobb kijelzőt tesznek." Javasolták, h vinyem el a Dell szervízbe, hátha cserélnek benne panelt.
Egyébként le a kalappal a laptop.hu-sok előtt, abszolút segítőkészek voltak, de megértem, h nem tudnak mit csinálni, ha egyszer egy típus ilyen.
A Dell részéről szerintem elég nagy szégyen, ha képes úgy olcsóbban egy kijelzőt csinálni, hogy az már a használatot zavarja. Minden normális laptopon ezeknél az árnyalatoknál, ha közelről megnézem, a pöttyök egy helyben maradnak. Erre az enyébe megcsinálták delléknél, h minden frame-ben új, véletlenszerű helyre kerülnek. Lehet, h ez nem bug, hanem fícsőr?
Az a baj, h ilyet még kipróbálással se vesz észre az ember a boltok fényviszonyaiban, ez pont akkor kezd zavarni, ha kép nagy része változatlan, pl. egy menű, ahol színátmenet van. Egyszer csak elkezd feltűnni a szemed sarkából, h vmi nem stimmel a képpel, odanézel, és látod egy pici kis részen zajos, ahol pont az az árnyalat van.
És még azt hittem, csak a pixelhibák miatt kell aggódni, de ezek mindig kitalálnak vmi újat. Remélem szervízben tudnak vele vmit kezdeni, mert különben mérges leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest