- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
válasz
gregory91 #19703 üzenetére
Akartam, de sajnos csak most tudom feltenni.
Nem latom rendesen, de van egy sanda gyanum, hogy a fem tuske alatt/mogott van egy fem szal, es annak kell nekinyomni a csatlakozot az erintkezeshez, ezert kell erosen benyomva tartani.
(pirossal jeloltem a masodik kepen - a forum valamiert mindig az teszi elso kepnek)A teljes laptopot szet kell szedni, hogy hozzaferjek, az meg egy napos munka lehet nalam, igy huzom az idot, de egyre inkabb arra hajlok, hogy nem ezt kellene javitani, hanem kivezetni a kabelt, de ilyesmivel meg sose volt dolgom.
A gazdaja szeretne megtartani, mert meg xp megy rajta es azon futnak a regi dos programjai, koztuk nehany olyan, ami csak cd-rol hasznalhato, es win7 alatt azok mar sehogyan se mukodtek.
(A mellette levo telefon/modem csatlakozo szerencsere nem hasznalt mar.
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- EliteBook 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" 3K OLED érintő Ultra 7 155U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest