Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nahunn
tag
én pedig javítottam egy olyan gépet, amibe folyadék került és az általad ajánlott szervizben javíthatatlannak titulálták, majd visszaadták az ügyfélnek
miután megjavítottam az alaplapot, kicsit gyanús lett, hogy miért vannak függőleges csíkok a kijelzőn, szétszerelés után kiderült, hogy a hp gépbe egy dell part numberes hibás kijelzőt raktak
mondjuk legalább a kijelző cserét kifizették az ügyfélnek szó nélkül... -
kreten67
senior tag
Az,hogy te ott dolgozol egy dolog,de nem dolgoztál ezidáig az ország összes szervizében és nem ismered az összes szakembert a szakmában. Egyébként még verseny sem volt hirdetve a legjobb címért,így nem értem ki ajándékozta a legjobb titulust a laptopszerviz-nek? Nincs olyan hogy legjobb szervíz,valszeg soha nem is lesz ilyen cím kiosztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Warzone
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- P1 Gen5 16" QHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS érintő i7-1265U MX550 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx