Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Ma fogom visszavinni személyesen a második gépet és meg fogom kérdezni az üzletben nekik mi a véleményük róla vagy arról, hogy miért nem világít semelyik led a gépen bedugott (de kikapcsolt) állapotban. A BIOSt végignéztem már az első gépnél és nem volt benne semmilyen akkura utaló funkció. Van egy külön, ún. "Battery Utility" gyári program a notebookhoz ami elvileg pontosan azt állítja, hogy hány százalékig legyen töltve és alapból full chargeon van.
Tudom mivel ez a hiba ilyen egyedi és hihetetlen senki akit kérdeztem nem tud másra gondolni mint, hogy én rontottam el valamit. Őszintén szólva én se tudom mit gondoljak. Jó pár notebookot üzembe helyeztem már, de soha semmilyen gondom nem volt az akkuval, azt se tudtam, hogy létezik ilyen kifejezés, hogy "csatlakoztatva nem tölt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- 2020 MacBook Pro 13 i7 32GB 512GB Akku Jó
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx