- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia #7251 üzenetére
Packard bell notinak az általam leírt hibája lehet a bios miatt esetleg? Mert eddig 2.04 volt rajta most felraktam a 2.14-et és 4 szer gond nélkül bekapcsolt. Lehet hogy megsérült a bios?
-
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia #7251 üzenetére
Acer aspire 3690 külső monitoron működik rendesen. Esetleg ezt az invertert le lehet valahogy tesztelni mérőműszerrel? Csak hogy kizárjak 1 hiba lehetőséget.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Dell XPS #7249 üzenetére
Holnap megpróbálom rákötni külső monitorra kíváncsi vagyok mit produkál.
Lenne még egy gyengélkedő gépem is, leírom a hibákat itt is kíváncsi vagyok az ötletekre
:
Pakckard bell f4081-es 2 éves
Hiba jelenség: nem kapcsol be, világít a power led,pörög a venti, meghajtó is keresi a lemezt de a led ami jelzi a hdd működését nem villog. Ilyenkor ha lehuzom a hálózatról és hagyom hogy kikapcsolásik merüljön utánna indul rendesen. Tettem rá speedfan progit ami szerint filnézés netezés közben 60 fok körüli a hőmérséklet, játék illetve komolyabb művelet közben 80fok!!! Másik fórumban vga chipre gyanakodtak. Amikor viszont bekapcsol akkor hibátlanul működik. Ötlet? -
bull84ghia
őstag
Hello van egy acer aspire 3690-es laptopom ami igen öreg már de netezésre kiváló. Kb fél éve bekapcsolás után pár percig pirosas árnyalatu volt a kép. Most viszont elment róla a háttérvilágítás. Viszont ha benyomom azt a kapcsolót ami érzékeli hogy le van csukva a fedél akkor egy pillanatra beugrik a pirosas kép. Mi lehet a gáz? Neten arra jutottam hogy a kijelző alatti inverter a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest