- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bull84ghia
őstag
Hello
Van egy régi chiligreen neo netbook itthon aminek az a baja hogy ha bedugom a tápot, akkor világ a led ami az alvó üzemet jelenti. Bekapcsolni nem lehet. Ezekben az intel atomos gépekben azonos az alaplap ami 10"-os? Gondoltam beüzemelem kislányomnak had püfölje. -
bull84ghia
őstag
Hello volna egy emachine e520 noti amibe ha bedugom a töltőt akkor a töltöm levő LED ki alszik. Ha van bent akku ha nincs.
Alaplap hiba vagy valami más lehet? -
bull84ghia
őstag
Hello
Szüleim hp g6 laptopját próbálom javitani. Előszőr csak úgy kapcsolt be ha a kijelzőt teljesen hátra hajtották majd bekacsolták és utána vissza. Most már nem működik ez a módszer. Ezért kipróbáltam másik kijelzővel, szintén nincs kép, kicseréltem az átvezető kábelt és még mindig nincs. Külső monitoron van. Ezeknél a laptopoknál hol van a kijelző lehajtást Figyelő kapcsoló? -
bull84ghia
őstag
válasz
Kocsis8282 #13564 üzenetére
Igen, elírtam
-
bull84ghia
őstag
Hello
Adott egy Compaq nc6320 lapos. A töltő elszakadt működés közbe( tulaj elmondása szerint) azóta nem lehet bekacsolni. Másik töltővel sem. Szétszedtem és megnéztem hogy a AC aljzaton van-e feszültség és ott van. Van ezekben valami olvadó bizti szerűség ami ilyen esetben kiolvad? -
bull84ghia
őstag
Hello
Ibm/lenovo t60(amd) fan error ír ki.
Szétszedtem, a venti elindul majd pár másodperc és leáll majd a hibaüzenet. Kipróbáltam egy acer 3690 ventijével ami rendesen megy de ugyan az. Pörög majd leáll. Érdemes még javíttatni? -
bull84ghia
őstag
Ez milyen hibára utal? Ram,hdd?
-
bull84ghia
őstag
Dell inspiron n5040 se kép se hang.
A töltőn világít a zöld led de amikor bedugom a laptopba kialszik. Másik notival jó a töltő.
Alaplap hiba lenne? -
bull84ghia
őstag
Hello
Van nálam egy toshiba c855d laptop amit szeretnék újra telepíteni.
De a biosban nem tudom átállítani azt hogy honnan bootoljon.
Bios jelszót azt tudom, de a supervisor jelszót nem.
Van erre valami megoldás? -
bull84ghia
őstag
Hello
Volna nekem is egy X-aktám
Dell Inspiron 15 N5040 kb 2 éves frissen telepített win 7.
Olyat csinál hogy minden előjel nélkül kikapcsol. Van hogy netezés közben,filnézés közben.
Ha van benne akku ha nincs.
Bontva még soha nem volt.
Ezt leszámítva működik rendesen.
Házilag be tudom határolni a hibát? Esetleg Ram? -
bull84ghia
őstag
-
bull84ghia
őstag
-
bull84ghia
őstag
Hello
Most telepítettem fel egy acer travelmate 2490-esre xp-t. Gyári lemez nincs meg hozzá sajnos.
Az eszközkezelőben van 2 sárga kérdőjelem: pci-flash memória(egyéb ezközök)
Az acer honlapjáról leszedtem a drivereket de nem talált hozzá megfelelőt.
Minden működik rajta ezért nem értem mi lehet az a két hiányzó??
Valami ötlet valakinek? -
bull84ghia
őstag
válasz
nandorr111 #11263 üzenetére
Keresd meg itt Killhates tagot. Korrekt nagyon csak ajánlani tudom.
-
bull84ghia
őstag
válasz
nandorr111 #11261 üzenetére
Én a helyedben elküldeném egy hozzáértőnek aki megmondja hogy érdemes-e vele foglalkozni vagy sem.
-
bull84ghia
őstag
Acer travelmate 2490 kijelző bekpcsolás után vöröses majd idővel visszaáll a rendes színekre. Ez kijelző hiba vagy esetleg inverter hiba?
-
bull84ghia
őstag
2-3 éves notiknál mennyire jellemző az hogy a kijelzőben lévő elektronika tönkre megy? Mert most cseréltem egy törött kijelző amiben az elektronika hibátlan. Ezt lehet még hasznosítani?
-
bull84ghia
őstag
Tudom hogy nem is hiba ami miatt írok de tudom hogy itt tuti kapok választ.
Eladtam a T61 9300as lenovomat. A vevő szeretne hozzá driver lemezt. Honnan tudnám beszerezni? Néztem a lenovo honlapját a driver szekciót de ott van vagy 30 féle t61-es, hogy tudnám beazonosítani a konkrét típus? -
bull84ghia
őstag
KillHates sikeres műtétet hajtott végre a PB laptopomon ami most remekül üzemel. Hűtésmódosítás, IC (vagy mi) csere mert kiégett,BGA-zás. Mindezt kicsivel több összegért mint ha elküldtem volna a gyárba bevizsgálásra. Csak ajánlani tudom, köszönöm hogy őt ajánlottátok.
-
bull84ghia
őstag
Eljött az idő hogy kimúlt a PB laptopunk. Talán megsértődött mert vettem egy másikat is.
A hiba a következő: többször lefagyott ekkor halk pattanást lehetett hallani.
Azóta ha bekapcsolom felvillan a led és kb 5mp után kikapcsol. A nyomva tarom a bill. Egy bizonyis pontját akkor elindul de amint elengedem ki is kapcsol. Ebben az esetben képet is ad. Én VGA-ra tippelnék. Külsőre monitorra sem ad jelet. -
bull84ghia
őstag
válasz
KillHates #8649 üzenetére
Sajnos semmi, de még csak a ledek sem villannak fel. Közben kiderült hogy valószínű a gyerkőc lerántotta a gépet. Mivel már hozzá vannak szokva ehhez a géphez ezért akarnak pont ugyan ilyen venni hiába érveltem hogy más típus is lehet jó. De hajthatatlanok.
Szerinted 40-et megér most egy ilyen?
Dual-Core/T2250 2x-1733 Mhz Intel M-processzor.
120-Gb hdd(100/100 %)
256-Mb saját memóriás vga.(512-ig húzható)
1Gb ddr2-es ram(bővíthető)Ezeket az adatokat kaptam a kinézet gépről.
-
bull84ghia
őstag
Igaz hogy nem laptopról van szó hanem asztali gépről de azért elmondom mit produkál. Tegnap 2szer is kikapcsolt a gép minden előjel nélkül, először csak neteztem rajta utána éppen játszottam. Vissza sem tudtam kapcsolni csak kb 1 óra múlva. Arra gondoltam hogy túlmelegszik de a speedfan szerint 40fok körül van minden hőmérséklet. Leszedtem az oldalát és olyan volt mint nagymuter padlása, tiszta por. Lehet a por gond? A másik gyanúsítottam a táp lenne, de bármi ötletet szívesen meghallgatok.
-
bull84ghia
őstag
Ez már nekem magas
-
bull84ghia
őstag
válasz
jagyugyaerik #8008 üzenetére
Sokat napozott?
-
bull84ghia
őstag
Szerintetek tudok venni 30e-ig olyan laptopot ami 15collos kijelzővel rendelkezik és csak arra kellene hogy a böngésző menjen rajta illetve a youtube-on lévő videók.(kisfiam teljesen oda van a zenékért) Ezért szeretnék venni csak erre a célra.
-
bull84ghia
őstag
válasz
KillHates #7743 üzenetére
Én is egyszeri vagyok
é még is szétszedtem mert már nagyon kellemetlen volt hogy forró és hangos is. Szerintem inkább csak simán nem törődik vele, az egyik kollégámnak van egy toshiba laptopja ami a bekapcsolás után kb 10perc múlva már már fullon pörög a ventije ameddig csak használja(csak netezik rajta).
Ja és a szellőzőn semmi levegő nem jön ki
Mondtam már neki takarítsuk ki de azt mondta jó az így -
bull84ghia
őstag
válasz
KillHates #7631 üzenetére
Elfogadom de nem ingyen, ma kipucoltam a gépet és 3 helyen láttam paszta maradványokat ami inkább hasonlít gyurmára mint hőátvezető pasztára
Így tisztítás után(portalanítás) 10 fokot csökkent a hőmérséklet, már csak 50 fok körül van netezés közben.
Muerte75:egyszerűbb lenne a legközelebbi bolt 50km van tőlem sajna
-
bull84ghia
őstag
Tudtok javasolni valakit aki árul "mx" hőátvezető pasztát és megbízható?
Artic Cooling MX 4 ha jól emlékszem a nevére, ezt ajánlották többen is. -
-
bull84ghia
őstag
Ati Radeon HD 5400 videokártya van a laptopomban és simán netezésnél 65-70 fok körül van a hőmérséklet, jól sejtem hogy ez magas? Érdemes újra pasztázni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest