Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
Hali mindenki!
Nem rég lettem tulajdonosa egy HP Pavilion 6327ca típusú nooteboke-nak és a következő problémám lenne vele:
Alapból Vista volt rajta én meg reflexszerűen felraktam az xp sp2-őt.A probléma innentől kezdődött,mert naívan azt hittem,hogy majd töltök le drivereket a hp honlapról,aztán megy majd minden ahogy kell.De nem így lett,mert nem fogadtta el egyik drivert sem,ami a honlapon volt.Aztán (ezzel kellett volna kezdeni) elolvastam a használati utasítást.Akkor esett le (ilyennel egyépként még nem találkoztam) hogy van egy recovery nevezetű meghajtóm,amin szépen minden driver, a vista telepítő,és egyébb kellékek vannak.De mint mondtam,ekkor már késő volt,mert az xp már ott figyelt a notin.Ezért most ott vagyok,hogy nem tudom visszanyerni az adatokat a recovery meghajtóról.
Tehát nem a recovery particiót formáztam,sőt ki is írja xp alól hogy foglalt rajta 6,7 giga,szóval rajta vannak az adatok,csak éppen xp alól nem tudok hozzáférni.
Egyébként nem értem hogy több százezres géphez miért nem lehet telepítő DVD-t adni???
Tán ezzel akarnak spórolni??
A hab a tortán,hogy ezt a gépet Canadából hozták,szóval szervíz nem túl esélyes.
Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy tudja a megoldást,előre is köszönöm!

Ja az F11 nyomkodást bootnál már próbáltam,állítólag azzal bejön a rendszervisszaállító,de eredményképpen csak sípolt mint állat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx