- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagz
csendes tag
Hali
Tavaly májusban vásárolt notebookom érdekes hibát produkál, akinek van ötlete hogy mi lehet a probléma, plz jelezze.. Toshiba Satellite Pro A300-1PK, a notebook.hu-nál vettem (ez csak infó, nincs baj a termékeikkel amúgy!)
A lényeg: bekapcsolástól számítva minimum azonnal, maximum fél perc múlva kikapcsol a gép.
Felmerült a hűtés mint probléma, de van, hogy 1 napig hozzá sem érek a géphez, majd bekapcsoláskor csak felvillan és úgy kapcsol ki egyből, tehát nincs is ideje felmelegedni tehát ezt kilőném. Hozzáteszem, kb fél éve asztalról sikerült lerántani a gépet, de azon túl, hogy a hűtőventilátor burkolatát képező műanyagból letört 1-2 darab (amit szig.szalaggal maradéktalanul pótoltam
, nem esett kár a gépben. mi több, ha már ott voltam, portalanítottam is és utána hónapokig működött.
Felmerült, hogy a RAM hibás, de ha kiveszem a RAM-ot és úgy járatom a gépet, akkor is kikapcsol x idő múlva. A HDD-t is eltávolítottam.
A bekapcsológombra is gyanakodtam, teszteltem, volt, hogy bekapcsolás után egyből lehúztam az alaplapról, de akkor is kikapcsolt X idő múlva.
Az akkumulátor is felmerült mint problémaforrás, de amikor levettem az aksit és csak hálózatról ment a gép, akkor is ugyanezt produkálta, bár megjegyzendő, hogy amikor aksi nélkül hálózatról hajtottam, Egyszeri alkalommal volt, hogy 2-3 percig is bírta, emellett aksiról gyakoribb (noha nem állandó), hogy bekapcsolás után csak villan és egyből kikapcsol.
Sajnos mivel szétszedtem plusz fércelgettem a ventilátor burkolatát, a garancia - gondolom én - meghiúsult, de szervizelhető.
Sajnos nincs feszültségmérőm így nem tudtam megnézni, hogy mennyi áramot generál az aksi, viszont két gyanúm van: vagy rosszul érintkezik valami az áramellátásnál (z a valószínűbb), vagy az alaplappal van valami nagyobb gond. Sajnos jelenlegi helyzetben nem tudok sokat költeni a szervizelésre, viszont munkáim miatt szükségem lenne rá, hogy működjön, van valami tippetek esetleg, hogy hogyan érdemes tovább szűkíteni a problémát? Továbbá, hogy mennyibe kerülhet a javíttatása? előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest