- Telekom mobilszolgáltatások
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Adott egy HP Elitebook 850 G1 laptop.
Amikor dokkolóra tettem, akkor vettem észre a jelenséget. Történt, hogy leállítottam, majd eszembe jutott vmi, így szinte azonnal visszakapcsoltam. Na ekkor elindult, de 5 mp után leállt. Ezután nem tudtam elindítani, hiába nyomtam a bekapcsoló gombot. Eltelt 2 perc és akkor már el tudtam indítani. Na ekkor elkezdtem tesztelni. Dokkolóval, anélkül, 2 külön tápegységgel, úgy hogy kiszedtem az akksit és tápegységre volt kötve, de mindig ugyanez a helyzet. Frissítettem BIOS-t, visszaállítottam alapértékre, nem változott. Ha újraindítást csinálok, akkor semmi probléma, csak ha leállítom, és utána fél percen belül újra elindítom. Ha csak akksiról használom, akkor most nem csinálja, de volt, amikor arról is csinálta. Az előbb pl. tápegységről is jó volt, majd nem. Magát a tápegységet kizártam, mert többel is kipróbálta, ua. Igazából nem tudom, mit tehetnék még. Van valakinek ötlete? Vagy járt így már valaki? A dologgal amúg együtt lehet élni, de attól tartok, hogy ez a hiba valami nagyobbnak az előjele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eredeti játékok OFF topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13 (2017) i5 / 16GB RAM / 256GB SSD 4 ciklusos akku.
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx