- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Adott egy HP Elitebook 850 G1 laptop.
Amikor dokkolóra tettem, akkor vettem észre a jelenséget. Történt, hogy leállítottam, majd eszembe jutott vmi, így szinte azonnal visszakapcsoltam. Na ekkor elindult, de 5 mp után leállt. Ezután nem tudtam elindítani, hiába nyomtam a bekapcsoló gombot. Eltelt 2 perc és akkor már el tudtam indítani. Na ekkor elkezdtem tesztelni. Dokkolóval, anélkül, 2 külön tápegységgel, úgy hogy kiszedtem az akksit és tápegységre volt kötve, de mindig ugyanez a helyzet. Frissítettem BIOS-t, visszaállítottam alapértékre, nem változott. Ha újraindítást csinálok, akkor semmi probléma, csak ha leállítom, és utána fél percen belül újra elindítom. Ha csak akksiról használom, akkor most nem csinálja, de volt, amikor arról is csinálta. Az előbb pl. tápegységről is jó volt, majd nem. Magát a tápegységet kizártam, mert többel is kipróbálta, ua. Igazából nem tudom, mit tehetnék még. Van valakinek ötlete? Vagy járt így már valaki? A dologgal amúg együtt lehet élni, de attól tartok, hogy ez a hiba valami nagyobbnak az előjele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest