- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- 10 VI 16
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Adott egy HP Elitebook 850 G1 laptop.
Amikor dokkolóra tettem, akkor vettem észre a jelenséget. Történt, hogy leállítottam, majd eszembe jutott vmi, így szinte azonnal visszakapcsoltam. Na ekkor elindult, de 5 mp után leállt. Ezután nem tudtam elindítani, hiába nyomtam a bekapcsoló gombot. Eltelt 2 perc és akkor már el tudtam indítani. Na ekkor elkezdtem tesztelni. Dokkolóval, anélkül, 2 külön tápegységgel, úgy hogy kiszedtem az akksit és tápegységre volt kötve, de mindig ugyanez a helyzet. Frissítettem BIOS-t, visszaállítottam alapértékre, nem változott. Ha újraindítást csinálok, akkor semmi probléma, csak ha leállítom, és utána fél percen belül újra elindítom. Ha csak akksiról használom, akkor most nem csinálja, de volt, amikor arról is csinálta. Az előbb pl. tápegységről is jó volt, majd nem. Magát a tápegységet kizártam, mert többel is kipróbálta, ua. Igazából nem tudom, mit tehetnék még. Van valakinek ötlete? Vagy járt így már valaki? A dologgal amúg együtt lehet élni, de attól tartok, hogy ez a hiba valami nagyobbnak az előjele.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- A képek szerinti szép állapotban eladó DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7,
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx