- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitafter
csendes tag
Sziasztok!
Fujitsu-siemens amilo pi1505 az alábbih ibát produkálja:
A legfőbb tünet az az, hogy néha nem tudom elindítani. Benyomom, vinyó felpörög, ledek világítanak, de nem jutok el a bios-ig sem. Van amikor néha eljutok, de a windowst baszik betölteni. ilyenkor nem marad más, mint a manuális restart.Többnyire másodjára működni szokott, de van, hogy csak harmadjára. Volt, hogy így felülről lefelé töltötte be a szokásos "fuji-siemens" indítóképernyőt, és ott hiába nyomtam f2-t, csak sípolt egyet hosszan. Leginkább akkor szokott ilyet csinálni, amikor hosszabb ideig nem használom. Nem is ez a legnagyobb gond.
Pár napja elkezdte, hogy random nem érzékeli a wifit, de olyan szinten, hogy ipconfigban sem találja a wifi kártyáját, a windowsban nem is tudom helyreállítani. Újraindítás nem segít. Szétszedtem, kivettem a kártyát, nem láttam rajta semmi külsérelmi nyomot, hogy esetleg kiégett volna benne valami, sosem volt vele még gondom. Ma ezt eljátszotta megint. Kivettem, visszaraktam, most megint jó, ki tudja meddig.
Ja és néha olyan szöveg is előjön a windows indítása előtt, amivel még sosem találkoztam. Konkrétan valami inteles cuccot, meg a számítógép összerakásának dátuma másodpercre pontosan. ez pár másodpercig van előttem, aztán utána jön a bios, majd jobb esetben a windows.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- ANNO 1800
- További aktív témák...
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest