Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitafter
csendes tag
Sziasztok!
Fujitsu-siemens amilo pi1505 az alábbih ibát produkálja:
A legfőbb tünet az az, hogy néha nem tudom elindítani. Benyomom, vinyó felpörög, ledek világítanak, de nem jutok el a bios-ig sem. Van amikor néha eljutok, de a windowst baszik betölteni. ilyenkor nem marad más, mint a manuális restart.Többnyire másodjára működni szokott, de van, hogy csak harmadjára. Volt, hogy így felülről lefelé töltötte be a szokásos "fuji-siemens" indítóképernyőt, és ott hiába nyomtam f2-t, csak sípolt egyet hosszan. Leginkább akkor szokott ilyet csinálni, amikor hosszabb ideig nem használom. Nem is ez a legnagyobb gond.
Pár napja elkezdte, hogy random nem érzékeli a wifit, de olyan szinten, hogy ipconfigban sem találja a wifi kártyáját, a windowsban nem is tudom helyreállítani. Újraindítás nem segít. Szétszedtem, kivettem a kártyát, nem láttam rajta semmi külsérelmi nyomot, hogy esetleg kiégett volna benne valami, sosem volt vele még gondom. Ma ezt eljátszotta megint. Kivettem, visszaraktam, most megint jó, ki tudja meddig.
Ja és néha olyan szöveg is előjön a windows indítása előtt, amivel még sosem találkoztam. Konkrétan valami inteles cuccot, meg a számítógép összerakásának dátuma másodpercre pontosan. ez pár másodpercig van előttem, aztán utána jön a bios, majd jobb esetben a windows.
Köszönöm előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Kedvenc zene a mai napra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude E5470 i5-6300U 16GB 256SSD WIN11Pro Új akkumulátor
- Lenovo 5-15IMH05H - Type 81Y6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx