- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitafter
csendes tag
Sziasztok!
Fujitsu-siemens amilo pi1505 az alábbih ibát produkálja:
A legfőbb tünet az az, hogy néha nem tudom elindítani. Benyomom, vinyó felpörög, ledek világítanak, de nem jutok el a bios-ig sem. Van amikor néha eljutok, de a windowst baszik betölteni. ilyenkor nem marad más, mint a manuális restart.Többnyire másodjára működni szokott, de van, hogy csak harmadjára. Volt, hogy így felülről lefelé töltötte be a szokásos "fuji-siemens" indítóképernyőt, és ott hiába nyomtam f2-t, csak sípolt egyet hosszan. Leginkább akkor szokott ilyet csinálni, amikor hosszabb ideig nem használom. Nem is ez a legnagyobb gond.
Pár napja elkezdte, hogy random nem érzékeli a wifit, de olyan szinten, hogy ipconfigban sem találja a wifi kártyáját, a windowsban nem is tudom helyreállítani. Újraindítás nem segít. Szétszedtem, kivettem a kártyát, nem láttam rajta semmi külsérelmi nyomot, hogy esetleg kiégett volna benne valami, sosem volt vele még gondom. Ma ezt eljátszotta megint. Kivettem, visszaraktam, most megint jó, ki tudja meddig.
Ja és néha olyan szöveg is előjön a windows indítása előtt, amivel még sosem találkoztam. Konkrétan valami inteles cuccot, meg a számítógép összerakásának dátuma másodpercre pontosan. ez pár másodpercig van előttem, aztán utána jön a bios, majd jobb esetben a windows.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Spectre x360 16 2-in-1 16" 3K IPS érintő i7-1360P Arc A370M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest