- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kik89
újonc
Üdvözletem!
2010-ben vásárolt, sokáig kifogástalanul működő Lenovo Z560-as laptopom kicsi terheléstől is elég hamar lelövi magát. Mostanában csak böngészésre használom, de azt sem bírja sokáig, amikor filmet próbáltam nézni, a film felénél kikapcsolt. Én is tisztítottam, illetve elvittem szervizbe, ahol tisztították, pasztázták, 2500-ért. Az AIDA64 tanúsága szerint a gép 40-50 fok közt üzemel, ha semmi különöset nem csinálok, mint pl. most, amikor ezt a hozzászólást írom, és nem is igazán melegszik, inkább hirtelen ugrik meg a fogyasztás és vele a hőfokok, ha megnyitok egy új weboldalt, programot, stb. Egy idő után hangosabb a gép és alul középen lehet érezni némi melegedést, de aligha ez a probléma oka. Az áramellátásra gyanakszom még, mivel régóta (legalább 2 éve) akku nélkül, töltőről használom a gépet, és ha valami forró, az a töltő adaptere. Ami biztos, hogy a kikapcsolás a terhelés mértékével van összefüggésben, a hűtés pedig jól működik, és a szellőzésről is gondoskodom.
A fentiek alapján hol lehet a hiba, mivel próbálkozzam, és mennyit kell költenem, ha még egy 1-2 évig szeretném használni? Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Formula-1
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest