Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
catrin4
újonc
Üdv!
Dell Inspiron M5010 notebook-ot használok win7-es szoftverrel.
A gép időnként gondol egyet és el kezd gondolkodni. Ez kb. 40-45 mp-ig tart, a merevlemez működését jelző led folyamatosan világít, és a gépen semmit nem lehet csinálni. Olyan mintha lefagyna, de miután letelik az idő, megy minden rendben tovább. Ez valamikor órákig nem történik meg, de van amikor akár 10-15 percenként is előfordul. Párszor volt, hogy csak áramtalanítással lehetett kikapcsolni, de ez szerencsére pár alkalom volt csak. Próbáltam már, hogy lekapcsolom a netet, de akkor is csinálta. Ez azóta fenn áll, mióta a gép meg van. Valaki azt mondta, hogy lehet, hogy az indexelést kellene kikapcsolnom, de egyrészt nem értek hozzá, másrészt a súgóban olvasgattam ezzel kapcsolatban, és ott csak azt találtam, hogy 15 percre lehet felfüggeszteni.
Kérem, ha valakinek volt ezzel kapcsolatban tapasztalata jelezze, vagy bármi ötletet szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx