- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Neked:
1. örülök
2. én javasoltam kettőt is, és most kaptál egy harmadikat is
3. azért vannak a gyűjtőtopicok, hogy egybe legyenek szedve az adott témával foglalkozó dolgok, akár tetszik neked akár nem.
Ezért most zárom ezt a témádat is az előzőhöz hasonlóan és nyomatékosan megkérlek, hogy ne nyiss ennek a problémának újabb topicot. Főleg, hogy a Hdd probléma, segítsetek!!!! topikkal együtt már 3 élő topicban is feltetted a kérdést.
Ha nem értesz egyet a zárással akkor a Jogos moderálás topicban adhatsz ennek hangot. -
liksoft
nagyúr
Aggregátor jó helyet linkelt. Ott többen fordulunk meg.
Viszont a 10-ből 5 szakember a 500-ból 1 szakival ellentétben talán jobb.
A leírásod alapján hiába írja UDMA üzemmódúnak, szerintem PIO-ban fut. A HDSentinel az információk fülön megmondja a drive maximális és pillanatnyi üzemmódját. Elképzelhetőnek tartom, hogy a program sokkal többet fog mondani a winyódról, mint remélnéd.
Neked:
1. Lehet, hogy használtad, de ez hibakeresés, tehát valóban itt a helye [link]
2. Folytassuk a másik topikban.
3. Jogosan zárták az előzőt.
4. Sok topik nem fog gyorsítani, csak átláthatatlanná teszi a Fórumot.
5. [link] szakszerű leírás a chipsetről.
6. Az átalakító csak vezetékeket tartalmaz. Ha az nem kontakthibás, akkor nem limitál sebességet.
7. Remélem hibátlan 80 eres kábelt használsz.
Moderátoroknak:
Szerintem ez is zárható. -
barnam_
nagyúr
-
Loader
tag
Moderátoroknak:
1. Használtam a keresőt!
2. Nem találtam megoldást!
3. Ne ajálgassatok olyan topicot amihez senki nem szól hozzá ill. 10 ember ha belenéz
Saját témát azért indítok, mert még nem volt ilyen és kicsivel nagyobb az esélye, hogy megoldást találok a problémámra mint egy általános topicban.
Köszönöm!
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy lecserétem az öreg 10GB-os hdd-m egy (MP0402H) 40Gb Samsung 8Mb cache-re. A HDTune-nal teszteltem és meglepetten tapasztaltam, hogy 15MB/s-es adatávitelnél nem visz többet. A grafikon tulajdon képpen egy egyenes vonal:
http://img206.imageshack.us/img206/9779/hddteszt3et9.jpg
Ebből arra gondoltam, hogy leszabályozza valami.
Tettem fel új XP-t, sis-es IDE drivert, kivettem visszaszereltem, de semmi.
Az alaplap BIOS szerint tudja az UDMA 33/66/100 -at. És win szerint UDMA mode 5 (Ultra ATA 100)-ban van.
A gép egy ezeréves SIS 630/730, P3 Tualatin Celeron 1100Mhz, 128MB ram.
Lehet, hogy az az átalakító amit rá kell szerelni a HDD-re az nem tud többet?
Jelenleg 733-on megy a proci és ha felhúzom 1100-re akkor kb. 0.5 Mb/s-el gyorsabb lesz.
Valaki help!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest