- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
sajat ACPI modul irasaval foglalkozott mar valaki?
-
shev7
veterán
válasz
parandroid #112 üzenetére
Koszonom a fizikaorat
Ertem mit akarsz mondani, en is tisztaban vagyok ezekkel. Arra utaltam, azzal, hogy nem az energiatakarekossag a szempont, hogy nagyon ritkan hasznalom a gepet akksirol. Sok helyre kell magammal vinnem, de altalaban nem hasznalom ut kozben. Halozatrol haszlva meg ugye csak a villanyszamlan latszik meg, hogy mennyit fogyaszt. Szoval ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem az szamit nallam, hogy 30 perccel tovabb megy igy az akksi, hanem, hogy kevesebbszer kapcsoljon be a venti. (mellesleg mig ezt a hozzaszolast irtam felporgott a venti kb 10 sec-re) Szoval mostmar a por miatt sem aggodom(bar lehet hogy ezzel kapcsolatban hulyesegeket beszelek. Mellesleg ezeknek a gepeknek nincs igenyuk arra, hogy neha portalanitva legyenek belul, jonehany asztali gepben fel ev utan elegge durva dolgok szoktak kialakulni por tekinteteben...)
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
parandroid #110 üzenetére
Igazandibol a fo cel nem az energiatakarekossag, hanem a csendesseg. Van olyan, hogy ejjel sokaig fennt vagyok, es ilyenkor a ventillator zugasa is zavaro lehet. Persze abban igazad van, hogy normalis esetben taprol hasznalva a dynamic switching a jo megoldas.
Akkuról használva pedig ne akarj 3D-t renderelni. Miert ne? -
shev7
veterán
Kiprobaltam ezt a programot en is, es nagyon elegedett vagyok. Levettem a proci sebesseget 600MHz-re az altalatok mar tesztelet feszultsegertekkel. Az eredmeny magaert beszel. 1,4es procim van. Normal hasznalat mellett is felkuszott a homerseklet 50 fok korulre. Most ezzel a beallitassal stabilan 40 fokon van, Ha a superpi-t futtatom, akkor is max 42 fok.
Probalgattam, hogy mire alkalmas a gep ezen a sebessegen, hat a tomcat betoltese, es egy project forditasa a vartnak megfeleloen kb 1,5x annyi idot vesz igenybe mint max sebessegen. Szoval munka mellett jobb ha maximumra engedem.
Viszont felmerult bennem az a kerdes, hogy huzamosabb hasznalat utan sem melegszik fel annyira, hogy a venti bekapcsoljon, az nem art a gepnek? Marmint arra gondolok, hogy a por azert bejut a gepbe, gondolom jo ha azt kifujja onnan neha
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged