- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
sajat ACPI modul irasaval foglalkozott mar valaki?
-
shev7
veterán
válasz
parandroid #112 üzenetére
Koszonom a fizikaorat
Ertem mit akarsz mondani, en is tisztaban vagyok ezekkel. Arra utaltam, azzal, hogy nem az energiatakarekossag a szempont, hogy nagyon ritkan hasznalom a gepet akksirol. Sok helyre kell magammal vinnem, de altalaban nem hasznalom ut kozben. Halozatrol haszlva meg ugye csak a villanyszamlan latszik meg, hogy mennyit fogyaszt. Szoval ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem az szamit nallam, hogy 30 perccel tovabb megy igy az akksi, hanem, hogy kevesebbszer kapcsoljon be a venti. (mellesleg mig ezt a hozzaszolast irtam felporgott a venti kb 10 sec-re) Szoval mostmar a por miatt sem aggodom(bar lehet hogy ezzel kapcsolatban hulyesegeket beszelek. Mellesleg ezeknek a gepeknek nincs igenyuk arra, hogy neha portalanitva legyenek belul, jonehany asztali gepben fel ev utan elegge durva dolgok szoktak kialakulni por tekinteteben...)
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
parandroid #110 üzenetére
Igazandibol a fo cel nem az energiatakarekossag, hanem a csendesseg. Van olyan, hogy ejjel sokaig fennt vagyok, es ilyenkor a ventillator zugasa is zavaro lehet. Persze abban igazad van, hogy normalis esetben taprol hasznalva a dynamic switching a jo megoldas.
Akkuról használva pedig ne akarj 3D-t renderelni. Miert ne? -
shev7
veterán
Kiprobaltam ezt a programot en is, es nagyon elegedett vagyok. Levettem a proci sebesseget 600MHz-re az altalatok mar tesztelet feszultsegertekkel. Az eredmeny magaert beszel. 1,4es procim van. Normal hasznalat mellett is felkuszott a homerseklet 50 fok korulre. Most ezzel a beallitassal stabilan 40 fokon van, Ha a superpi-t futtatom, akkor is max 42 fok.
Probalgattam, hogy mire alkalmas a gep ezen a sebessegen, hat a tomcat betoltese, es egy project forditasa a vartnak megfeleloen kb 1,5x annyi idot vesz igenybe mint max sebessegen. Szoval munka mellett jobb ha maximumra engedem.
Viszont felmerult bennem az a kerdes, hogy huzamosabb hasznalat utan sem melegszik fel annyira, hogy a venti bekapcsoljon, az nem art a gepnek? Marmint arra gondolok, hogy a por azert bejut a gepbe, gondolom jo ha azt kifujja onnan neha
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- DJI topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows XP
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest