- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
yash
senior tag
válasz
Shadowfax #303 üzenetére
A francba, ez bizony rossz hír
Köszi, hogy utánanéztél, én is nézegettem a fórumot, csak nem tudok németül, így meghagytam neked ezt a dolgot. Azért érdekes húzás ez a minimumfeszültség az Inteltől... most nem tudom mire gondoljak, marketing vagy technikai háttér... ki tudja? Én jóhiszeműen a technikára tippelek, de csak megérzés. Akkor a levélírásmost elmarad...
-
sssent
senior tag
-
parandroid
félisten
válasz
Shadowfax #276 üzenetére
Nemrég megint feltettem a Konfabulatort (most már Yahoo Widget Engine), ott vannak egészen jópofa akku töltöttségi szintet jelző widgetek. Kedvencem BatMan, aki nem denevérember, hanem egy, az akkutöltöttség függvényében vigyorgó szmájli. Ha tele az akku akkor teli pofával vihog, aztán ahogy fogy a szufla, úgy hervad le az arcáról a vigyor.
Különösebb funkciója nincs, de az ötlet vices.
Bővebben: [link].
p -
sssent
senior tag
válasz
Shadowfax #273 üzenetére
No, ha már úgysem használtam a PM-et én beálltam kísérleti nyúlnak. Regisztrált NHC-m van, de ez talán nem érdemi különbség. Tehát a tapasztalataim:
Minden működik szépen, az NHC-t system processként futtatva és simán a felhasználó által indítva is. Lehet váltogatni szépen az ibm power scheme-jeit, amit az NHC is rendesen lekövet, és ennek megfelelően ott is változnak a beállításaim.
Az ACPI control system rész nálam még döglött, ezzel nem foglalkoztam.
A speedstep beállításainál jó az új slow down delay.
A tálcára szép új, dizájnos, az élsimítás miatt viszont kevéssé olvasható felirattal megáldott akku ikont lehet kitenni, ami mellesleg frankón rátakar az IBM ronda, ámde méternyiről is tökéletesen olvasható ikonjára. Így (a windowséval együtt) akár négy akkuikonnal is el lehet látni a tálcát és környékét - káprázatos
Más érdemi változás nem tűnt fel. Így kb. egy óra után mindenesetre ez a verzió használhatónak tűnik, eddig nem produkált semmi furcsát. -
parandroid
félisten
válasz
Shadowfax #175 üzenetére
Igen, most jön az, hogy keresni kell valakit, aki azonos gépen meg tudja nézni a dolgot. Még jó, hogy van kihez fordulni ilyenkor...
Ps: én azért írnék egy privátot is a helyedben. Esetleg Grafiqs kollégának is írhatsz, neki is ilyen gépe van, bár ő a tegnapi Gábor nap után lehet, hogy lassabban fog regenerálódni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- SörcsaPH!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty 2 - klánháború
- Napelem
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- További aktív témák...
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest