- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
yash
senior tag
válasz
Shadowfax #303 üzenetére
A francba, ez bizony rossz hír
Köszi, hogy utánanéztél, én is nézegettem a fórumot, csak nem tudok németül, így meghagytam neked ezt a dolgot. Azért érdekes húzás ez a minimumfeszültség az Inteltől... most nem tudom mire gondoljak, marketing vagy technikai háttér... ki tudja? Én jóhiszeműen a technikára tippelek, de csak megérzés. Akkor a levélírásmost elmarad...
-
sssent
senior tag
-
parandroid
félisten
válasz
Shadowfax #276 üzenetére
Nemrég megint feltettem a Konfabulatort (most már Yahoo Widget Engine), ott vannak egészen jópofa akku töltöttségi szintet jelző widgetek. Kedvencem BatMan, aki nem denevérember, hanem egy, az akkutöltöttség függvényében vigyorgó szmájli. Ha tele az akku akkor teli pofával vihog, aztán ahogy fogy a szufla, úgy hervad le az arcáról a vigyor.
Különösebb funkciója nincs, de az ötlet vices.
Bővebben: [link].
p -
sssent
senior tag
válasz
Shadowfax #273 üzenetére
No, ha már úgysem használtam a PM-et én beálltam kísérleti nyúlnak. Regisztrált NHC-m van, de ez talán nem érdemi különbség. Tehát a tapasztalataim:
Minden működik szépen, az NHC-t system processként futtatva és simán a felhasználó által indítva is. Lehet váltogatni szépen az ibm power scheme-jeit, amit az NHC is rendesen lekövet, és ennek megfelelően ott is változnak a beállításaim.
Az ACPI control system rész nálam még döglött, ezzel nem foglalkoztam.
A speedstep beállításainál jó az új slow down delay.
A tálcára szép új, dizájnos, az élsimítás miatt viszont kevéssé olvasható felirattal megáldott akku ikont lehet kitenni, ami mellesleg frankón rátakar az IBM ronda, ámde méternyiről is tökéletesen olvasható ikonjára. Így (a windowséval együtt) akár négy akkuikonnal is el lehet látni a tálcát és környékét - káprázatos
Más érdemi változás nem tűnt fel. Így kb. egy óra után mindenesetre ez a verzió használhatónak tűnik, eddig nem produkált semmi furcsát. -
parandroid
félisten
válasz
Shadowfax #175 üzenetére
Igen, most jön az, hogy keresni kell valakit, aki azonos gépen meg tudja nézni a dolgot. Még jó, hogy van kihez fordulni ilyenkor...
Ps: én azért írnék egy privátot is a helyedben. Esetleg Grafiqs kollégának is írhatsz, neki is ilyen gépe van, bár ő a tegnapi Gábor nap után lehet, hogy lassabban fog regenerálódni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1, 13,3" FHD IPS , Ryzen 5 Pro 4650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD IPS , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 650 G5, 15,6" FHD IPS , I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest