Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
NHC, feltettem kékhalál, majd következőnál írta, hogy adminként lépjek be, és ott indítsam el, majd a szervízt buzeráljam, na most beléptem a szervízmár ment kis idő és kékhalál.. ha elakaram indítani az NHC-t kékhalál.. fqa szerint megy vista alatt, vagy csak félre olvastam?
-
amargo
addikt
válasz
divergens
üzenetére
Nekem 1x úgy lelötte a ventit, hogy csak azt vettem észre kikapcsolt a gép... azért tud egy kis galibát okozni.
Nem régiben úgy 1 hónapja volt egy kis időm, és debuggoltam a TPFC-t a gyanakvásom, az, hogy míg az NHC egy megadott intervallumban olvassa ki az értékeket az ACPI-ből, akkor a TPFC nem tudja, ezért kap egy hibát, majd egy bizonyos hiba eset után egyszerűen kilép a program.. persze nálam is vagyott már meg elég csunyán.. a lényeg az, hogy(ha lesz időm): megnézem, hogy error (''Warning: Can't read Status (possible conflict with other software)'') esetén egy gyors kiolvasással megkapja -e az értékeket.. mert olyan esetet is láttam, hogy ment az NHC-m és a TPFC is, de tudta változtattni a ventit. Ebből arra gondolok, hogy az NHC-nak is van egy intervalluma, amikor engedi olvasni az értékeket (márha ez a gond..)
Shadowfax: Ha ismered, vagy tudodsz kommunikálni egy NHC-s fejlesztővel megkérdezhetnéd, hogy kiolvasásnál mit csinálnak..? Mert nem is értem miért nem tudja olvasni a státuszát a TpFC csak arra tudok gondolni, valamiért lockolta az NHC arra az időre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air 13 Midnight M3 256/16GB újszerű garanciás
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop.
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/256 FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest