Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
-
sssent
senior tag
válasz
chikasszo
üzenetére
Nos, nem tudom, hogy pontosan hogyan is épül fel ez az intel 852GM chipset, de minden bizonnyal az integrált vga nem egy szál magában csücsül egy külön kis tokban, hanem jól össze van zárva egy kis memóriavezérlővel meg esetleg még ezzel-azzal. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy amit a vga által termelt hőnek hiszel, azt valóban a vga termeli (sőt).
Másrészt azt sem nagyon tudom, hogy egyáltalán hogyan tudod mérni a vga hőmérsékletét? Van olyanod, hogy vga thermal sensor, vagy mi? Mert tapintásra sokmindent érezhetsz melegnek. Nálam pl a miniPCI wlan kártya alatt sokszor melegebb a gép, mint a proci alatt. Na erre varrjál gombot. -
ponti_ak
addikt
válasz
chikasszo
üzenetére
Szia chikasszo,
Ne haragudj, de már ketten is elmondták, hogy ne erőlködj ezzel, mert nincs éretelme. Higgy nekik. Nem tegnap vettek először laptopot, ebben is biztos vagyok...
Szóval szerintem ne erőltesd tovább.
Inkább olvass utána ennek a témának egy picit. Tényleg remek topikok vannak itt a PH!-n, sok hasznos tapasztalattal, információval! 
Gonosz ON:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ultimate GPU-downclock csak neked: forrasztópáka, G852 kioperál, S3Trio beilleszt, kevés cin, sok türelem. Semmi melegedés. Gonosz OFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop.
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/256 FHD
- Macbook Air 2017 13" (1,8ghz/8gb/128gb)
- Lenovo ThinkPad 40AS dokkoló 90w töltővel
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)