Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
-
sssent
senior tag
válasz
chikasszo
üzenetére
Nos, nem tudom, hogy pontosan hogyan is épül fel ez az intel 852GM chipset, de minden bizonnyal az integrált vga nem egy szál magában csücsül egy külön kis tokban, hanem jól össze van zárva egy kis memóriavezérlővel meg esetleg még ezzel-azzal. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy amit a vga által termelt hőnek hiszel, azt valóban a vga termeli (sőt).
Másrészt azt sem nagyon tudom, hogy egyáltalán hogyan tudod mérni a vga hőmérsékletét? Van olyanod, hogy vga thermal sensor, vagy mi? Mert tapintásra sokmindent érezhetsz melegnek. Nálam pl a miniPCI wlan kártya alatt sokszor melegebb a gép, mint a proci alatt. Na erre varrjál gombot. -
ponti_ak
addikt
válasz
chikasszo
üzenetére
Szia chikasszo,
Ne haragudj, de már ketten is elmondták, hogy ne erőlködj ezzel, mert nincs éretelme. Higgy nekik. Nem tegnap vettek először laptopot, ebben is biztos vagyok...
Szóval szerintem ne erőltesd tovább.
Inkább olvass utána ennek a témának egy picit. Tényleg remek topikok vannak itt a PH!-n, sok hasznos tapasztalattal, információval! 
Gonosz ON:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ultimate GPU-downclock csak neked: forrasztópáka, G852 kioperál, S3Trio beilleszt, kevés cin, sok türelem. Semmi melegedés. Gonosz OFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- 3 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)