Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krumpligumo

csendes tag

válasz bela5 #760 üzenetére

Kedves bela5
    Sajnos a billentyűzet angol, de ha szoftveresen magyar van beállítva észrevehetetlen a különbség a kicsit gyakorlottabb billentyűpötyögtetőknek. Tudom h a videókártya nem túl erős, de aki nem sűrűn játszik új játékokkal, hanem filmeket, dvd-ket néz vagy kisebb hardverigényű 3D alkalmazásokat futtat annak tökéletes. Aki pedig laptopon akar játszani az nem ebbe az árkategóriában keresgél(már ha van egy kis realitásérzéke). De mondjuk régebbi játékok simán elfutnak rajta.
    Egyébként köszönöm a segítséget. És ha bárkinek van hozzáfűzni valója vagy vmibel eltér a véleménye szívesen fogadom.
    Üdvözlettel peti

Ja és javaslatok, hogy hol adjam fel hirdetésbe ha gyorsan és jó áron akarok szabadulni tőle? Itt a PH-n vagy más oldal esetleg jobb? Köszi mégegyszer

• krumpligumo

csendes tag

Sziasztok. Beárazás kellene a notimra. El szeretném adni és kíváncsi vagyok mennyit lehetne kisajtolni belőle. Toshiba Satellite M305D-4830. 10 hónapos, aksit majdnem mindig kivéve tartottam, állapota olyan mint új korában, üzemidő ~2óra minimumon ~1 maxon. Egy-két apró, alig látható karc van rajta

AMD Turion 64 X2 Ultra Dual Core Mobil proci ZM 80 (2.1 Ghz)
    Ram 4 Gb DDR2
    HDD 250 Gb (5400 RPM) SATA
    DVD SuperMulti (+/- R double layer), Label Flash
    Display 14.1" diagonal widescreen TruBrite™
    ATI Radeon X3100 (256 MB Shared)
    Integrált LAN, modem
    Harman Kardon hangrendszer
    Integrált, Atheros 802.11 b/g WLAN
    Webcam + Mikrofon
    5 in 1 Kártyaolvasó
    2 USB + 1 USB/ESATA
    angol nyelvű billentyűzet
    Windows Vista Home Premium DVD-vel.

Hivatalos leírás: [link]
    További képek:[link]
    Egyéb infó és vélemények a gépről (angolul): 1,[link]
    2, mobil videókártya összehasonlítás [link]
    3, mobil proci összehasonlítás: [link]
    4,Egyéb infók + vélemények angolul: [link]

Ha kihagytam volna vmi fontosat akkor azt is megírom. Előre is köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák