Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bela5

senior tag

válasz krumpligumo #761 üzenetére

Szia!

Nem olvastam,hogy elakadtál a hírdetés feladásánál. Ha esztétikai hibája van akkor azt említsd meg a hírdetésben,de mindenképp írd oda ,hogy a használatot nem befolyásolja,( még ha nem is igaz) Írd le,hogy csak személyes átvétellel, és csak előzetes kipróbálással.Amit ide írtál,hogy csa alap dolgokra jó, nehogy belevedd....!!!!!!!!!!! Mindenből csak a jót és a szépet.Azt is írd oda ,hogy pénz szűkében vagy ezért ilyen olcsó :DD ,mondom még akkor is ,ha nem igaz, ez olyan nyerő szöveg. Ez már csak a vásárlás után. Írjatok egy papírt,hogy átvette az illető ,semmi bajt nem észlesz,az utánnalévő károkért, meghibásodásért felelősséget nem vállalsz. Ezt írjátok alá, és csináljatok másolatot,hogy mind a kettőtöknek maradjon egy példány.Sokszor el szokták játszani,hogy elküldik póstán, nem jó,és azt mondják,hogy tuti,hogy te csináltad még anno,csak nem vette észre. Erre majd mondhatod,hogy az már az ő hibája.
    És mégegyszer mondom: MIndenből csak a szépet és a jót. És ne postázz semmit.Ha laikussal állsz szemben akkor kérhetsz egy kicsit többet is..Ha laikus akkor tuti elsőre ki fogod szúrni.Mondhatod,hogy többet bír mint társai,szóval ilyen szöveget is mondhatsz.
    Amiket ajánlok:
    -prohardver
    -88.hu
    -startapro
    -babaszoba (nem hiszed,de itt is lehet ilyeneket árulni.) :D
    -Vatera,teszvesz(de ezek fizetősek)

Ami a legfontosabb,ha beviszed egy kereskedésbe tuti átvernek,és többélrt fogják eladni. Lényeg csak személyes átvétel legyen,és légy rugalmas ,ha arról van szó. A tesz vesz és a vatera fizetős a többi ingyenes. Ha kérdésed van még írj nyugodtan.

Üdvözlettel!
    Bela5

• bela5

senior tag

válasz krumpligumo #759 üzenetére

Szia!
    Úgylátom minden kiváló, kivéve a videokártya, én egy kicsikét gyengének vélem,de ez privát vélemény. Remélem magyar a billentyűzete.Ha gyorsan kell a pénz akkor azt mondom,hogy Kb. olyan 120k. , ha nem gyorsan kelle a pénz akkor kérhetsz érte maximum 140-et,de ezáért a pénzért sokat kell majd várnod. Hasonlítsd össze az új gépek árával, s majd így megérted miért ennyit írtam.

Ha bármi kérdésed van ,csak írj nyugodtan!
    üdv!
    Bela5

Új hozzászólás Aktív témák