- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssent
senior tag
Véletlenül ismerem ezt a gépet, mert volt (van) szerencsém a még P3-as elődjéhez (5000) meg az 5100-as széria egy kisebb, SXGA+-os (de egyéb paramétereiben nagyjából megegyező) darabjához is.
A ''szörny'' jelzőt nem a kategóriájában normális méretére értettem, hanem csak a CPU-ra. A P4-es generáció notebookokban egyszerűen elb**tt konstrukció volt - mindegy, hogy erről a gépről vagy bármelyik másikról beszélünk. A P4-es ThinkPad T30 sem volt egy ász, pedig a T sorozatba azért egyébként elég nehéz belekötni.
Az X évvel ezelőtti árakat pedig már semmi értelme felhozni. A Satellite széria anno sem volt felsőkategória, azt akkor is Tecra-nak hívták. A mai ''minőséggel'' nem akarok párhuzamot vonni, az más tészta.
''5 éves, mutass egy hp-t ami bírja eddig.''
Az klassz. A fent említett 5100-as nem húzta eddig. A P3-as a mai napig megy. Mondjuk egyik sem jelent semmit.
''És különben is, nem arról kérdeztem véleményt, hogy te mit piszkálnál bottal. Árat kértem.''
Ha ilyen nagyon szeretnénk kötözködni, akkor tulajdonképpen nem is a kérdésedre válaszoltam. Ráadásul azt is offtopicban. Talán csak szabad eszmecserét folytatni a kérdéseden túl is, ha már egy nyilvános topicban vagyunk.
''110 szerintem igencsak optimista elképzelés, annyiért bárki viheti.''
Az optimistában tökéletesen egyetértünk, annyiért nyilván add el azonnal. Sok sikert kívánok hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest