-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grex4
aktív tag
szia bela5.
Hp G62-b60sh
AMD Athlon X2 II P340
2 x 2GB
500GB
Radeon HD5470 + Radeon hd4250
Windows 7 Home Premium 64bit
Kijelző felbontás: 1366x768 pixel
Dual Layer, LightScribe, SuperMulti
Kártyaolvasó: 5in1
fülhallgató kimenet, mikrofon bemenet
Csatlakozók: 4xUSB, LAN, VGA, hdmi
aksi 6
10/100 LAN, Bluetooth, WLAN
webkameraÁllapota karcmentes, fóliák rajta, akksi mint újkorában.
leirtam hátha nem akarsz linket olvasgatni. a kérdésem továbbra is az miszerint 20k-ért bővítsem 2évvel a garit vagy adjam el s vegyek így új gépet? ja és kb mennyit ér a szerkezetem? köszöntem -
Szia!
Most elsőre keveselltem azt az árat, amit mondtam, de rájöttem, hogy sajnos ha még egyszer be kellene árazzam, akkor is ugyanezt kell mondjam...
Ami miatt ennyire lehúztam az árát:
-Angol bill.
-3 éves gép
-nincs benne a beígért, és a specifikációban is feltüntetett Bluetooth, és 3G modem
-és természetesen az akkumulátor
Szerintem megérné megvenni azt az akkut. Ha megvennéd bármelyiket, akkor olyan 75k.-t mondanék rá SSD-vel, és 70k.-t ssd nélkül.
És javaslom,hogy matricázd át legalább a billentyűzetet.
Ha további kérdésed van, nyugodtan tedd fel...
Üdv!
Bela5 -
grex4
aktív tag
2007juniusi gyártású amúgy és notebookstore-ban lett véve, elvileg van benne 3g hsdpa akármi, vagy csak előkészités de ezt nemtom hogytom ellenőrizni, bár az üzletben eladáskor bluetooth-t is igértek mégsincs benne a kártya igy nem lepődnék meg ha ezt se tartalmazná...
uj akksi kb 15k lenne bele, megérné hozzádobni vagy elég ez a szünetmentes?
jaés angol a bill.
140k volt az eredeti ára, bár olcsón megúsztam.köcce mégegyszer
-
Aham..Nekem most lett egy hete egy éves a notim...(Kis szülinapos)
Nah szóval én még 160-körül vettem. De akkor igazad van add el olyan 120-ért. Amivel bajban vagyok ,hogy az átlag notikhoz képes brutál vidikarija van.Ha megnézel egy ugyanilyen procival szerelt notit látod,hogy 120-ért kapot. De gagyi vidikarival. Ami benne van a tiédbe ,asztaliban is megtudnád venni. Alaplapi initegráltat nem árulnak asztaliban.
Hogy úgy vigyékk,mint a cukrot akkor 105-ezer,de ez túl bőkezű lenne,nagy értékvesztéssel.Amit én ajánlok így ,ezek tudatában, add el tényleg 120-125-ért.
Nah tul.képpen így nehéz,hogy nem tudom az eredeti árat. De ezek tudatában már könnyű dolgom volt. -
Szia!
Boccs a kései bejegyzéseh,de nem volt internetem,most már megcsinálták.De visszatérve a notidhoz...Képzeld nekem is ugyanez a gépem összetétele,csak Acer-ben,csak a videokari egy kicsit más.Én akkor 160-ért vettem,de te olyan 180-190-ért vehetted. A 190-ből vonj le 40-et,és adj hozzá 5 ezret a gari miatt ,meg a dos miatt. Így az ár olyan 145ezer lesz...De ez mé mindíg sok,mert ennyiért mindenki jobb gépet tud venni. Ennyiért tuti nem tudod eladni. Ezért olyan 130-145-ezer között add el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest