- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oké, köszi akkor egy adaptert beszerzek hozzá.
Sajnos egyikbe se tudom mi jó és mi nem jó mert egyik se kapcsol be. A 7209-es szerintem alaplap hibás mert amikor bekapcsolom felpörög minden, ventik is de utána nem csinál semmit. A 7088-as pedig be sem kapcsol annak a paramétereit is csak azért tudtam mert rá van írva minden.Üdv.
-
karabacak
csendes tag
nekem kettő van ezért adom el az egyiket
wifi kártyával használom facebookozni az ágyba
hasonló felhasználásra ha adok hozzá wifi kártyát szerinted megér 7-8 ezret ?
A töltőn sajnos nincs márka :/ bár én használom egy ideje 3 laptophoz és néha telót tölteni
akkor olyan 6 körül el lehet adni a bontatlant?
Egyébként köszönöm a segítséged -
sp3rhead
tag
Csikozodast elrontottam. Ne ugy gondolj ra, hogy pixelek hianyoznak, hanem takaritas kozben erosebben meg lett nyomva, ami hatasara megfakult, ami tenyleg csak oldalrol latszik komolyabban.
koszi a faradozast. Nem mellekesen, az ssd februarban vasarolt, minden naponta irodo fajl atvezerelve hddre.
-
Hoorus
őstag
Szia
Elnézést, pontosítok..
"Notebook típus: HP Mini 110 1046NR [link]
Processzor: Intel Atom N270 1,6 GHz
RAM: 2 GB DDR2-800
HDD: 160 GB 100/100 5400 rpm Fujitsu
VGA: Intel GMA950
Állapot: hibátlan
Garancia: 1 hét próba
Akku idő: 2-2,5 óra
Tartozékok: Gyári adapter
Jogtiszta Windows matrica: igen, Windows XP Home
Egyéb: Teljesen hibátlan, a kijelző is masszív, nem lötyög.. A billentyűzet angol!!Köszönöm
-
zenemano85
csendes tag
Köszönöm a beárazást kb ennyire gondoltam én is.
Elnézést még csak most értem ide hogy megnézzem meg válaszoljak.
Sajna igen rosz aksival + még a DVD is elvileg rossz benne hát igen még ha 20K -t is vagy annál kevesebbet is tennék rá akkor is nem hiszem hogy vinnék mint a cukrot.
Okosítani meg nem nagyon lehet ezt a tipust mert ha még szerencsém lenne és foglalatban is van a CPU a deszka nem támgoat elvileg semmilyen más CPU-t mivel egy butított lapról beszélünk. -
Jan_01
csendes tag
Oh, figyelmetlen voltam, íme:
Notebook típus: Dell E5500
Processzor: Core2Duo P8700
RAM: 4GB DDR2
HDD: 250GB
VGA: Intel HD4500
Állapot: korának megfelelő
Garancia: nincs
Akku idő: 1 - 1,5 óra
Tartozékok: Gyári adapter, Dell notebook táska, (Dokkoló ő külön mennyit ér)
Jogtiszta Windows matrica: nemNotebook típus: Acer 5720G
Processzor: Core2Duo T7500
RAM: 2GB DDR2 (2x1)
HDD: 250GB
VGA: ATi HD2600
Állapot: korának megfelelő
Garancia: nincs
Akku idő: 0,5 óra
Tartozékok: Gyári adapter
Jogtiszta Windows matrica: van, Windows VistaKöszi
-
culas25
tag
Köszönöm a válaszodat. Melegszik a gép, de ezt sokszor bekapcsolás után csinálja egyből. Aztán van, hogy órákon át működik utána. Ja és néha megszakad az USB adatátvitel, nem tudom annak lehet -e köze az áramellátáshoz. De tényleg rossz az állapota, a ház több helyen törött már. Ha 10 ezret megér alkatrészenként, az nekem meg is felel. Érdemes esetleg egyben bevinni egy bontóba, vagy jobba megéri meghirdetni neten? Esetleg eleve alkatrészenként, vagy egyben?
-
törölt tag
Rendben.
Notebook típus: HP Pavilion 17-E050SH
Processzor: AMD A4-5000M
RAM: 4GB
HDD: 750GB
VGA: AMD Radeon HD 8330
Állapot: alig használt, ezért is eladó (fél éves)
Garancia: 1.5 év
Tartozékok: minden gyári
OS: szerintem nem volt rajta semmiÚj ára 135k volt, persze ez semmit nem jelent, csak mint plusz info, megemlítem.
-
-
kzsolt00
tag
Konkrétan tudom, hogy a szalagkábel hiba, ami csatlakozna az alaplapra, a probléma ennyi. Csak annak cseréjére mondtak vagy 10000 ft-t a szervízbe, mert bontani kell hozzá a házat. Mondom akkor jól van, jó nekem az usb-s egérkém 1000 forintért
Tehát nem alaplapi gond, csak a kábelt kellene cserélni! -
cbm1974
tag
Bocsi, igazán nem akarok türelmetlenkedni, de ezek a laptop bill-ek vhogy kimaradtak a sorból:
- Fujitsu Siemens Esprimo V5505 Magyar billentyűzetes esprimo 5005-h-01, ill. azonosítószáma: f6126-b245. újba 18e
- IBM WLN-58YBQ típus, 40$-t írnak rá.
- HP OmniBook xe3 PK1332N1M00, MP-99886HU-698 újba 7800, használtan 2e?Köszi!
-
cbm1974
tag
Köszi, máris a tiéd lehet 3k-ért az 5609-es
Most vettem észre, maradt még néhány laptop bill;
- Fujitsu Siemens Esprimo V5505 Magyar billentyűzetes esprimo 5005-h-01, ill. azonosítószáma: f6126-b245. újba 18e
- IBM WLN-58YBQ típus, 40$-t írnak rá.
- HP OmniBook xe3 PK1332N1M00, MP-99886HU-698 újba 7800, használtan 2e?
ezekről mi lenne a véleményed?
Ha bármelyik érdekelne közülük?
-
browing
csendes tag
köszi
A gpu bosson nézegettem összehasonlításokat, hogy mennyivel erősebb egy másik videokari az enyémnél, de ott is nézegettem amit te linkeltél.
Akkor újonnan egy hasonló teljesítményű az 250 ezerbe fájna?
Ez a lenovo nem is néz ki rosszul, bár ugye ami benne van az a fontosabb -
Primordus
csendes tag
Köszönöm szépen
Azt még így utóján had kérdezzem meg,
Mennyi ennek a szerkezetnek az új ára? Mert google nem nagyon dobott ki ilyen spec et. Főleg nem magyar vonatkozásban. A külföldi árat meg sajnos nemigen tudom alapnak venni, pláne nem hazai vonatkozásban.Előre is köszi
-
lipi67
nagyúr
"torrent"-inkább idézőjelben volt. Játék nem érdekel, s ha néha be kell segítenie az asztalinak (meló), jól jöhetne még az a 8GB..
Ja! Tudom, hogy off,( de én asztali volanon vagyok 23 éve, notikat sose perfaráltam), szóval:
Hol a kukimba tudom megnézni, ill. Te meg tudod-e mondani, hogy milyen procit tehetek bele?
Cserélni lehet sztem, tegnap kaptam szét mert a hűtést gyengének találtam és MX4-gyel újrapasztáztam (-15° egy alapos tisztítás és pasztázás után)
Csak nem tudom, hogy mit fogad ez a kütyü..
S mennyi teljesítményben a kül. egy i5 ill. i7 javára a maguk szerényke 2 magjával... -
Primordus
csendes tag
Koszonom szepen
Igen 8Gb a ram, ugy latszik lemaradt.Bar az igazat megvallva kicsit csalodott vagyok, y510p ket lattam arulva haznaltan itt 250-280 korul. Es a Vga ebben is popec, hdd, meg ram is egyezik...
Mi az ami ennyire lehuzza az erteket?A proci, vagy az angol Bill? Vagy az elhelyezes, a belso kialakitas? Ennyivel jobb lenne az y510p, vagy csak tul vannak arazva?Srz a sok ?-ert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest