- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissala007
csendes tag
Mivel megint megyek ki amcsiba ezért kint akarok venni valami fasza kis laptopot,ami jó lesz nekem 2-3évig,mert lehet idén utoljára megyek ki.És kint olcsóbbak a gépek.Dell,Hp,Toshiba ezekre gondoltam.
Csak most már megpróbálok világ garanciásat venni.Csak az a baj,hogy kint külön fizetni kell az extra gariért.Majd meglátjuk mi lesz.Előbb adjam el ezt. -
kissala007
csendes tag
Köszi!
Már csak azt nem tudom,hogy ha felrakom vaterára,vagy teszveszre és eladom valahol máshol,akkor kell e fizetnem a vaterán az eladásért(jutalékot),mert ugyebár így bárki mondhatja,hogy nem ott adta el...Lehet törölni árut vaterán,meg a teszveszen csak úgy?
Remélem értitek,hogy miről beszélek. -
R.I.P
csendes tag
Köszönöm a véleményt, valahogy hasonlóan gondolkodom a szociálpolitikai helyzetről. A gépet a pénz miatt adom el, de csak amiatt sürgős a dolog, hogy ketyeg a gari, ami viszi lejjebb az értékét. Még az a verzió is megvan, hogy nem megy el, és szépen lassan visszapakolom az éhező hitelkártyámra az árát és megtartom
Meg hogy nyerek a lottón, öröklök egy edig ismeretlen milliomos nagybácsitól stb.
VIccet félretéve köszönöm a tanácsot, szem előtt tartom a döntéshozatalban
-
diegoam
csendes tag
Szia!
Köszönöm a választ!
Nem sok ez? Utánanézve ennek a modellnek, már nem forgalmazzák tavaly/tavalyelőtt óta, helytől függően. Ez olyan 5-6 éves gép, azzal a rejtélyes hibával amit írtam. 100000 körül azért már lehet venni új gépeket is, azt nem írtam, de csak otthoni használatra lenne szüleimnek venném meg, akik max. internet + némi szövegszerkesztés + telefonálás + fényképnézegetésre , semmi komoly dologra nem használnák. Erre a célra tudnék új gépet venni ennyiért.
Szerinted? -
Dressi
csendes tag
Köszi a gyors választ. Megfontolandó az az u9200-es is jó árban van. A vaio-t meg most tesztelgetem. Első körben az aksira leszek kíváncsi, ha esetleg ez mellett döntenék és aksit is kéne cserélni, akkor körülbelül mi a maximális ár amit még érdemes adni érte? Nézegettem az utángyártott aksikat, ilyen 25 körül mozognak ha jól néztem.
-
eduso
csendes tag
szia bela5,
Köszönöm a gyors választ! (Apropó, fizet neked valaki ezért-- na jó, vicc volt
Egyetértek, nem érte meg az árát. Gyakorlatilag egy Inspiron, más házban (fém), és magasabb szervízszolgáltatással (next business day-- ez kb. 24 órán belül a szervízes kiszállását jelenti), kb. ennyit jelent az 'üzleti'. Már sajnálom nagyon, mert pl Asus X59 vagy F5-ös, esetleg HP 6730 (..10) hasonló paraméterekkel olcsóbb lett volna, és legalább olyan jó. Most 160.000,- ért hirdetem, nem nagyon van kereslet, gondolom a gazdasági hangulat miatt sem. A prohardver mellett még hol javasoltok hirdetni (slando, expressz)?
Visszavétel-- na ez érdekes, az ötödik napon jeleztem, cserélni szeretnék.. a billentyűzet mellett a hűtésvezérlés sem tetszik (túl hamar kapcsol be a ventillátor, 55 foknál), ventillátort cseréltek, meg alaplapot is (..!).
Cserére nem hajlandó a bolt, pedig árban kb. ugyanaz lenne, a gép pedig kb. 2%-ot amortizálódott (nagyon vigyázok a dolgaimra..). A vicc az, hogy három nap eltelt azzal, amíg XP-t és az összes hardver-szoftvert rátudtam varázsolni, és az ötödik napon szóltam. -
Sanyabá
senior tag
Nekem HP Compaq 6715b van:
VISTA BASIC op. rendszerrel, 15,4" AMD Sempron 64bit 2,2 GHz, 120Gb HDD, 2,5 Gb Ram DDR2, ATI radeon x1250 hypermemory videovezérlő (akár 1024 MB osztott), HD Audio, Ethernet, 4x 2.0 USB, DVD író supermulti,ujjlenyomatolvasó, vezeték nélküli egér.56K modem, VGA monitor kimenet, FireWire I-link IEEE1394, Gigabit LAN (10/100/1000), S-Video TV kimenet, PCMCIA kártyahely, USB 2.0 (4db), Wireless LAN 802.11a/b/g, Docking port
Hozzáadott szoftverek:
Intervideo WinDVD, HP Quick Launch Button Software, HP ProtectTools Security Manager, HP Wireless Assistant, Synaptics Touchpad Driver, HP Backup and Recovery Manager, Roxio Easy Media Creator 9, HP OpenView Radia Management Agent, HP QuickLookNyilván ettől csak jobbra cserélném.
-
grex4
aktív tag
hali, ezis integrált, de ahhoz képest télleg erős. (elvileg az x3100hez képest 25%al erősebb) 2007es gameket primán viszi 1024be persze kompromisszumokkal. meg szentem a 140k-s vételhez képest occsó volt, sima semtronosak mennek 100-140körül manapság is. szal ezt vigan eltom maj passzolni 110körül.
-
grex4
aktív tag
hello, aza helyzet h a noti a notebookstore-ba lett véve és 140000.ért, és asis. szal a 140es ára valószinűtlen. 110-120at megér-e ettől függetlenül vagy hogyan módosul az értéke? és ha eladnám mekkora azaz ár amin gyorsan elvinnék? tekintva h mégis 6715b és turionos.
köcce előre is. -
^Clown
addikt
Hát, szerintem ezt egy kicsit elnézted, már ne haragudj
Tényleg nem b.szogatásból, de nézd már meg, hogy 100K-ért milyen gépek mennek el, és az enyém milyen...
Az egyik legjobb dedikált videokártya, az egyik legerősebb T szériás (kétmagos) proci, 4GB ram, szinte szalonállapotban. És ráadásul Dell, ami garantálja a minőséget és a jó supportot. És még két év garanciával. Soroljam még?
Tényleg nem akartalak megbántani, meg semmi ilyesmi, de szerintem hihetetlenül alábecsülted az árat.
-
GejzaR
tag
Szia,
Köszi a beárazást egyáltalán nem sértődtem meg
Még annyi, hogy nem tudom pontosan mekkora a TFT 15" vagy 15,1" vagy 15,4" a lényeg, hogy 15-ös de a felbontása viszon szerintem nagyon jó, mert 1400x1050!!!
Gondolom így se érne többet 60-nál, ugye?
Ha jó lenne a touchpad(mert lehet, hogy megcsináltatom), akkor mennyit dobna az áron?
köszi a helpet! -
törölt tag
ma lerendeztem az Acer TravelMate 2304LC memória bővítését
a 256 MB egy memóriakártyán van és ott van mellette egy üres foglalat egy másik memóriának....
mivel a bolt szerint ebből a típusból 1 gigásat legolcsóbban 10 ezerért tudtak volna szerezni, ezért a karácsony utáni üres családi kasszát figyelembe véve megelégedtem még egy 256 megás kártyával, ami éppen volt a boltban 4500-ért....
állítólag ez a régi típus ennyi.....
az biztos, hogy az eredeti állapothoz képest már így is szélsebesen dolgozik a gép -
kilipeti007
csendes tag
köszi szépen, én is így gondoltam. 60-ra gondoltam én is. és még örülhetek ha elviszik...
Nézem boltokba, edigital stb, 195ezer. mondom wtf...
150-ér fogok egy asus x59-es gépet venni, ami mondjuk úgy 3x erősebb, mint ez...
Tisztában vagyok valamilyen szinten ezekkel az árakkal, amikor átgondoltam, hogy eladom, nekem is az jött be elsőre, hogy 50-nél kevesebbért nem adom, kb jó ha 60ér elviszik...
De köszönöm szépen a szakértői válaszodat, megerősítetted az első gondolataim... -
-
(Darkwood)
őstag
Jobb a karija???
Szerintem ezt a kijelentésed gondold át mégegyszer!
Itt nézz szét: [Notebookcheck]!
Mod: Darth_Revan: Megelőztél! -
Darth_Revan
veterán
őő...most melyik gépről is van szó?
Mert ő írta ezt a gépet is:
-17" 1440x900
-Intel Core 2 Extreme X9000 2.8Ghz@3.0Ghz CPU
-NVidia Geforce 8800M GTS 512MB DDR3
-250GB HDD (RAID0-ban tud kezelni még1 HDD-t!)
G.Skill 2x2GB 667MHZ CL4 Ram
-angol billentyűzet, numerikus résszel
-1,3 MP kamera, Bluetooth, Wifi, 3xUSB 2.0, Firewire, HDMI
-Optiarc DVD-RW LabelFlash
-eredeti Windows Vista Home PremiumHa erről beszélünk és te komolyan azt hiszed, hogy ez a gép labdába tud rúgni mellette akkor óriási IT hiányosságaid vannak
-
Darth_Revan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest