- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A felbontás annyira nem nagyon számít,hanem maga a gép formája, mondván,hogy a géped alakja a képernyőhöz igazodik...
Ha pedig megcsináltatod a touchpadot, az egy ilyen "régi" laptophoz képest már nem nagyon dob az áron. Számításaim szerint olyan 2 ezer max. Az lenne a legjobb ha inkább a dvd-jét is megcsináltatnád... Akkor adhatnád el olyan 60-ért... -
Szia!
Ahogy olvastam, nem nagyon vagy bíztos benne,hogy mennyit ér a notid. Ez rendben is van,de egy kicsit belejavítanék a dolgokba...
Az,hogy nem máködik a touchpad az szerintem eléggé nagy baj. Ha esetleg viszed valahov akkor szerintem nem azzal fogsz szerencsétlenkedni,hogy most bedugdosd az egeret. Tehát szeintem ez elég nagy baj, még ha egeret is adsz hozzá.Az meg csak még ráadódik,hogy 15"-os a képernyő, és nem 15,4"-os. Ha körülnézel akkor az újaknak csak 15,4" ez van, a 15" helyett. Most nem szídni,meg lealázni akarlak téged sem a notid,de ez az igazság. A vidikarija egy laptophoz képest nem rossz...
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat,tekintve ,hogy még a dvd-je sem jó: 46-53 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
-
Szia!
Ahogy olvastam, nem nagyon vagy bíztos benne,hogy mennyit ér a notid. Ez rendben is van,de egy kicsit belejavítanék a dolgokba...
Az,hogy nem máködik a touchpad az szerintem eléggé nagy baj. Ha esetleg viszed valahov akkor szerintem nem azzal fogsz szerencsétlenkedni,hogy most bedugdosd az egeret. Tehát szeintem ez elég nagy baj, még ha egeret is adsz hozzá.Az meg csak még ráadódik,hogy 15"-os a képernyő, és nem 15,4"-os. Ha körülnézel akkor az újaknak csak 15,4" ez van, a 15" helyett. Most nem szídni,meg lealázni akarlak téged sem a notid,de ez az igazság. A vidikarija egy laptophoz képest nem rossz...
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat, 46-56 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
-
Szia!
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat, 46-56 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest