Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela5
senior tag
A felbontás annyira nem nagyon számít,hanem maga a gép formája, mondván,hogy a géped alakja a képernyőhöz igazodik...
Ha pedig megcsináltatod a touchpadot, az egy ilyen "régi" laptophoz képest már nem nagyon dob az áron. Számításaim szerint olyan 2 ezer max. Az lenne a legjobb ha inkább a dvd-jét is megcsináltatnád... Akkor adhatnád el olyan 60-ért... -
bela5
senior tag
Szia! 
Ahogy olvastam, nem nagyon vagy bíztos benne,hogy mennyit ér a notid. Ez rendben is van,de egy kicsit belejavítanék a dolgokba...
Az,hogy nem máködik a touchpad az szerintem eléggé nagy baj. Ha esetleg viszed valahov akkor szerintem nem azzal fogsz szerencsétlenkedni,hogy most bedugdosd az egeret. Tehát szeintem ez elég nagy baj, még ha egeret is adsz hozzá.Az meg csak még ráadódik,hogy 15"-os a képernyő, és nem 15,4"-os. Ha körülnézel akkor az újaknak csak 15,4" ez van, a 15" helyett. Most nem szídni,meg lealázni akarlak téged sem a notid,de ez az igazság. A vidikarija egy laptophoz képest nem rossz...
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat,tekintve ,hogy még a dvd-je sem jó: 46-53 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
-
bela5
senior tag
Szia! 
Ahogy olvastam, nem nagyon vagy bíztos benne,hogy mennyit ér a notid. Ez rendben is van,de egy kicsit belejavítanék a dolgokba...
Az,hogy nem máködik a touchpad az szerintem eléggé nagy baj. Ha esetleg viszed valahov akkor szerintem nem azzal fogsz szerencsétlenkedni,hogy most bedugdosd az egeret. Tehát szeintem ez elég nagy baj, még ha egeret is adsz hozzá.Az meg csak még ráadódik,hogy 15"-os a képernyő, és nem 15,4"-os. Ha körülnézel akkor az újaknak csak 15,4" ez van, a 15" helyett. Most nem szídni,meg lealázni akarlak téged sem a notid,de ez az igazság. A vidikarija egy laptophoz képest nem rossz...
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat, 46-56 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
-
bela5
senior tag
Szia! 
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat, 46-56 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Formula-1
- Battlefield 6
- PlayStation 3
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szia!
Pyttawrx