- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgergo23
tag
Üdvözletem.
Nos én kimaradtam a beárazásból...Elfelejtettél vagy csak nincs tipped ?
Erre kérnék beárazást : DELL INSPIRON 1525 STREET
-
david233
csendes tag
Hali!
Köszönöm az információkat. Igyekszem benne javítani még ezt azt. A hűtését megcsináltam már egyébként. Lehet hogy nem volt egyértelmű amit írtam.
Szóval a processzor a VGA és amin még hűtőborda/rézcső található, azon cseréltük a hűtőpasztát, és javult a hőátadás is. A felhasználó nevét pedig elgépeltem: roland p1 . [link]
Van közte egy szóköz is. Bocsi.
üdv.
Dávid
-
fityere
senior tag
Fujitsu Stylistic LT-P-600
Proci: Pentium III 600Mhz (Elvileg 600-as de a win 300at ir rá akkor ha nem tápról megy)
Memória: 256 Mbyte
HDD: IDE 2.5" 15Gbyte
VGA: ATI RAGE Mobility M
Képernyő: 8.4"-os ÉRINTŐKÉPERNYŐ 800x600as felbontás (fényereje állitható)
"billentyüzet": A készülék rendelkezik egy segédprogrammal amivel a képernyőn is lehet pötyögni nem kell + billentyüzet. Ez a program a kézirást is felismeri, tehát irhatunk a kijelzőre amit a program normál karakterekre konvertál.
Az érintőképernyő akár szabadkézzel (pálca nélkül) is remekül vezérelhető
Akkumlátor: 3400mAh Windows szerint 1 órát bir. A valóságban a gépet hajtva kicsit több mint fél óra.
Csatlakozók a készüléken:
- USB port (tehát USB-s egér, pendrive, USB-s wifi csatlakoztathatók)
- PCMCIA csatlakozó
- CF kártya olvasó (2Gb-os CFet adok hozzá) -
grex4
aktív tag
na re.
hát nemjutottam előrébb sajnos.
60ért eladom vinyo nélkül, vagy befektetek 11000et és hozzáadom a (legalább) 15000et érő ssd-t szumha 75ért. vagy 11000es akkuval 70ért, de akkor eladhatom most 59ért üresen.
most vehetnék bele 5000ért egy 120gigás vinyót is akkor érne 65t akksi nélkül. ennyiért szentem korrekt asztalravaló gép. aza gáz h business class amit a vevők nemigen értékelnek, ha igen akkor az akksi a bajuk, de ha mégis valaki maradna annak nemkell az ssd. ráadásul akksi nélkül ssd. hát ritka vevőt várok -
Brianiac
aktív tag
Hali!
Kösz a választ! Még annyit hogy az USB-k tökéletesek és egyiknek sincs hibája, csak a burkolatból ki van törve egy apró darab, ami alig látszik és ez az apró darab az usb mellől van kitörve, de semminek a működéséhez nincs köze ez csak esztétikai hiba a laptop burkolatán. Így írj egy árat. Köszi!
-
-
jocoarsenal
csendes tag
Tudom. Direkt nem is raktam bele a zárójelbe. Tisztelet annak a kártyának. Csak gondoltam megkérdem,hogy mérlegelted-e azt, hogy mindkettőre hasonló árat mondtál, viszont ott 2000MHz Pseries 160GB HDD 2GB Ram itt meg 2400GHz Tseries, 640GB HDD és 4GB Ram.
De mint írtam is, még 1x köszönöm a válaszod, sokat segítettél.
Üdv,
Joci -
jocoarsenal
csendes tag
Értem. Hát, elfogadom, köszönöm. Egyedül annyi észrevételem lenne,ha megengeded, de tényleg nem kötekedés képpen, hogy az előttem lévő Alien-re is 120at írtál, és bár a márka tényleg dob az áron, de azért belsőleg jóval erősebb konfigom van. Akkor most az mégse 120? Mert ha lenne 130am és döntenem kéne, akkor lehet, hogy az Dell, de specifikációban nem kérdés,hogy melyik jobb, és nem egy fokkal ( HDD, CPU, Ram )...
-
kiralytom
aktív tag
-
kiralytom
aktív tag
bocsánat a kekeckedésért, de ez a 130-135 nem sok egy kicsit érte? ahogy nézegettem egyes szűrő oldalakat, ilyen árban újat lehet már venni, amelyek talán egy picit verik is teljesítményben (bár cseppet ismeretlen víz a laptopok világa)
pl.: Samsung R528-DA05 135k
Acer Aspire 5732ZG-444G32MN 135kJavíts ki ha tévedek! Nem kötekedni szeretnék csak egy korrekt árat megszabni, amivel én mint eladó s a leendő vevő is egyaránt elégedettek leszünk/lehetünk!
-
vadger
tag
valóban nincs rajta ujjlenyomat-olvasó, de mint laikus kérdezem, egy egy éves gép, ami újkorában 280 körül volt (nem annyiért vettem, csak utánajártam anno), plusz még fel is lett turbózva 4 giga rammal a 2 helyett, közel 60%ot veszít az árából? azt hittem a thinkpad név kicsit értéktartóbb, de akkor tévedtem.
tényleg laikus vagyok, szóval ne vedd sértésnek ezt a megjegyzést.
-
lsebestyen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged