- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
Semmi ötlet? Volt már valakinek hasonló esete ezzel a progival?
-
pyrannha
senior tag
Nah, telepítettem a progit, le is szedtem minden symantech-es cuccot, gépet újraindítottam, de SEMMI!
-
pyrannha
senior tag
Hi!
Nekem az lenne a problémám, hogy megszerezttem a Norton Internet Security 2004 Prof. változatát. Ez idáig nem is probléma, de amikor elkezdtem telepíteni, akkor úgy 85%-nál volt egy laza kis áramszünet. Miuán újra lett áram a gép bekapcs, és miután bejött a windows (XP Prof.) mindenféle hibaüzenettel indított! Miután nem volt Uninstall pont, mivel nem tudta fölrakni rendesen, így kénytelen voltam törölmi a könyvtárát. Ezután windows restart, és tökéletes, semmi hibaüzenet! DE! Nem lehet újra fölrakni, mert még az Initializing-nél kiírja hogy ''This MSI must be launched trough setup.'', na most akkor mi van? Mit lehet ezzel csinálni? Hogy tudnám újra fölrakni? Jah, mégvalami! Ha nem is tudnám fölrakni, csak egy windows reinstall után, akkor addig is, hogy lehetne a Lomtárat visszanevezni? Mert most Norton Protected Recycle Bin.
Ötletek?
A választ előre is köszi!
Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest