- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Aktív témák
-
Pheadar
tag
up pls, bár úgy látom itt több a kérdés mint a válasz
-
Pheadar
tag
Hello!
Lejárt a Nortonom, és nem szeretném megújítani. Van rá valami mód, hogy inaktiváljam, anélkül, hogy uninstallálnám? Csak hogy felférjen mellé másik vírusító/tűzfal.
Köszi
Pheadar -
Arnold2
őstag
Rendelkezem egy legális Norton 360 v2.0-val,valamint a Firefox 3-as böngészővel.
A probléma az,hogy mikor kilépek a böngészőből,akkor attól az még fut a háttérben.Ami azt eredményezi,hogy ha egy ujat nyitok abban eltűnik minden: könyvjelzők,látogatott oldalak...
Mivel ez a probléma a Norton Indentity Safe bekapcsolása után jelentkezett így elég nyilvánvaló hogy mi a ludas.
Van esetleg erre a problémára valami gyógyír (azon kívül,hogy mindig manuálisan kilövöm az FF-t a feladatkezelőből,hogy ha egyújat nyitok abban meglegyen minden)? -
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy a Firefox 3 böngészőben az adatvédelmi eszköztárt hogy lehet vissza varázsolni? NIS 2008-ét
-
ferenc999
tag
Valaki tudna segíteni?
A Norton IS át lett állítva Away-ra. Ne kérdezzétek miért
Nem találom hol kell visszaállítani Home-ra ,mert az lenne a jol konfigurált lokáció.
Ha valaki tudja kérem segítsen!Köszönöm
-
Skynet258
veterán
Hát gyerekek, feldobtam a NIS 2008-at, de úgy szétcseszte a hálókarim driverét, meg úgy az egész hálózatkezelést, hogy újra kellett húznom a rendszert... Egyszerűen képtelenség volt helyrerakni (Vista egyébként). Nortont többet az életbe ne lássak, ez egy kalap szar
-
supesz
aktív tag
-
supesz
aktív tag
Na ne már! Biztos vki tudja?!
Up! -
supesz
aktív tag
Hello,
Ért vki a NIS-hez? A tűzfal funkciójával van gondom.
A LAN-omon nem oldja fel a neveket a gépem!
Hiába írom be a parancssorba (windows keresőbe is) a LAN-on lógó gép nevét, nem találja.
IP alapján természetesen megtalálja (a win. keresője is).
Mi lehet a baj? Pontosabban a baj a DNS, de itt meg is áll a tudományom.supesz
-
Gááboor
tag
Sziaztok!
Feltelepítettem egy Norton Intsec. 2007-et, és az aprobléma ha megakarok nyitni egy képet egy honlapról felugró ablakban akkor valami hangjelzéssel azonnal bezárja ,szinte még az ablakot sem engedi feldobni. Próbáltam valahol kikapcsolni , de azt sem tudom , hogy milyen funkció részeként csinálja ezt.
Ha tudnátok segítenni az jólenne, de légyszi részletesen mert nem az én gépemen van a program csak segíteni szeretnék valakinek.
Előre is köszi. -
bobcsapat
csendes tag
Sziasztok!
Szereztem egy Norton Internet Security 2007-et, de Vistára nem engedi a gép feltelepíteni, tudtok segíteni?? Előre is köszönöm!! -
Surda
tag
Nekem NIS 2005 van ma reggel óta. Nekem is van négyféle ilyen cc-s process, de azok nem használnak sokat. Ellenben van egy SVCHOST nevű process, ami ilyen 30-40%-os cpu-használást csinál. Alapállapotban, ha semmi sincs elindítva, akkor is! Hogy az a q...., minek neki a procim fele, b@sszameg? Mi a ....... értelme van???
Asszem szedem le... -
Chili7
őstag
Norton 2006-al nyomom, és va egy CCPROXY.EXE nevű 470000K memóriát zabáló processzem. Hogy lehet ezt kikapcsoli? Ki szabad kapcsoli? Eddig jól működött!
Köszi -
Eastman
addikt
Sziasztok!
Van közöttetek valaki, aki keni a NIS 2005-öt és esetleg a kép.tár.hu-t is használja???? Nemt'om feltenni TC-ből a képeim... Kapcsolathívási hibát ír ki mindig...
u.i: egy hete netezek itthonról úgyhogy rookie vagyok... -
Ateesz
tag
Hy gépen fentvan nis 2006 és leveszem a windows automatikus firssítését és a nis mindig kijelzi hogy 1 elem befolyásolja az állapotot és javítsam a hibát de én nem akarom bekapcsolni az automatikus frissítést mit tegyek ne jelezzen hibát emiatt a nis??!!THX
-
excalibur36
senior tag
kössz a segitséget mindenkitöl
megoldottam magamtol -
excalibur36
senior tag
sziasztok!
norton internet security 2006-ot használok(tam)...
ment rendesen, tökéletes volt+minden.
tegnap lefrissitettem az alaplapi biost, azóta nem megy.
azt mondja, hogy lejárt a licens és aktiválni kell ujra.
megadom neki a kódot, de nem fogadja el(töb kódot is kiprobáltam)
uninstalláltam, még a registriböl is kipucoltam, de igy sem megy.
SEGITSÉG!!!!!
valaki segitsen megoldani ezt a problémát -
Pribi
senior tag
Sziasztok!
A NIS 2005-t használom és az a bajom, hogy ha FTP-zni akarok a beljelentkezésnél ki kell kapcsolni a tűzfalat, mert másképpen nem hajlandó csatlakozni. Hiába engedélyezek minden portot a FTP proginak, hiába csinálok új tűzfal szabályt, akkor is ez a helyzet. Viszont ha már csatlakozott vissza lehet kapcsolni a tűzfalat és az adatforgalom már müködik.
Ha valakinek van ötlete szóljon.
Köszi: Pribi -
fLeSs
nagyúr
Hmm, úgy tűnik, hogy sikerült, de nem azt csináltam amit te, pedig azt akartam.
Az Intrusion Detection alatt Configure, aztán a kipipált ''Turn on Autoblock'' alatt az ''IP Address'' gombra nyomva az ''Excluded Computer'' mezőbe beírtam az irc.elte.hu-t, és müxik. Viszont az irc.extra.hu-t nem fogadja el.
Na mind1, köszi. -
LordX
veterán
válasz
Mr.Skyline #59 üzenetére
Hmm... Pedig annyira triviálisnak éreztem abból az ablakból, hgoy az csak a C:-re vonatkozik akkor..
-
LordX
veterán
válasz
Mr.Skyline #51 üzenetére
Mindegyik partíciónál kivetted a pipát?
-
P.H.
senior tag
Én angol XP SP2-vel használom az angol 2004-et, és abban van egy bug: azokat a file-okat és könyvtárarak, amelyek nevében spec. magyar ékezetes betűk vannak, nem hajlandó scan-nelni az AntiVirus, végtelen ciklusba esik, csak annyi látszik, hogy pl. c:\download\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\Álmodozók, és egyre csak szaporodnak a \-ek. Ha kiszedem az összes ő, ű,... betűt a nevekből, lemegy rendesen. Nem tudom, ezt kijavították-e 2005-ben.
-
P.H.
senior tag
válasz
Mr.Skyline #54 üzenetére
2004-ben, ha nincs benne pipa, akkor az Empty Norton Protected Files és az sima Lomtár ürítése sem működik rendesen, a tiltáskor benne levő file-ok benne maradnak, elképzelhető, hogy azokat látod még mindig. Akkor dupla click a képenyős Lomtár ikonon, az összes file kijelölése kézzel, jobb click, Delete. Nekem még így is benne maradt 18 file, de ezek már nem zavarnak
-
Mr.Skyline
senior tag
nekem ez van a drive-ok füleiben:
Bővebben: link
és amint látszik az is inaktív és nincs benne pipa
nem vágom, na mind1, eddigis elviseltem, talán már hiányozni is az állandó ürítgetés -
P.H.
senior tag
válasz
Mr.Skyline #52 üzenetére
Én ugyan a 2004-et használom, de abban az Enable Protection nem jelent semmit. Minden drive-hoz van egy fül, amin van egy
Do not move files to Recycle Bin
Remove files immediately when deleted
switch, azokból kell kivenni a pipát, minden meghajtóra külön-külön. -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline #51 üzenetére
szerk: Bővebben: link
-
Mr.Skyline
senior tag
noh, hát az az igazság, hogy megnéztem a beállításokat mielőtt írtam ide találtam is egy olyat, hogy ''Enable Protection'' Bővebben: link, kivettem a pipát de nem változott semmi, ugyanúgy ment bele minden szemét és törölni kellett...
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
válasz
God Vazzeg #36 üzenetére
Krekkelt cucc..
1. Alapelvekbe ütközik
2. Van hibásan krekkelt verzió a neten. Mind NAV 2005-ből, mind NIS 2005-ből.
3. Trial nem ajánlja fel, hogy ''activate by phone'' -
LordX
veterán
válasz
Mr.Skyline #46 üzenetére
Meg kéne nézni a beállításokat, mielőtt megkérdezed a teljesen triviálist..
Igen le lehet.
-
Mr.Skyline
senior tag
valaki nem tudja, hogy le lehet e tiltani a Norton Internet Security 2003 által átalakított Norton Protected Recycle Bin-t? mert kicsit idegesítő, hogy állandóan tele van minden sz*rral, én céltudatosan szoktam törölni, ugyhogy nekem erre a szolgáltatásra nincsen szükségem
-
realist
őstag
az egész ph-n nem használ senki norton internet security 2005 és mirc-et együtt?
-
realist
őstag
up
-
fLeSs
nagyúr
Nekem egy bajom van a NIS-vel, az IRC-t nem tudom használni, ha be van kapcsolva. Adtam már mindenféle jogokat a mirc.exe-nek, és mégsem.
HELP!
-
Zenty
őstag
2 linket elszurtam Bővebben: link és Bővebben: link
sry -
Zenty
őstag
A megoldás nem nortont kell használni !
norton internet security 2005 helyet pl = Bővebben: link
Sima nav antivirus helyet pl = Bővebben: link , Bővebben: link,Bővebben: link , Bővebben: link ,Bővebben: link )
Van elég más alternativa!
Nem akarok megint hitt tériteni,de nem értem a sok nortonost
!
Nem igazán jó a virus írtómotorja, be enged minden szemetet, lassu update,iszonyu nagy erőforrás igény, erre fel még problémás maga a program is hm!
Igaz régen én is ugy gondoltam,hogy a norton az ász ,de rá kellet jönöm ez nem igazán igy van sajna!De egybe még mindig király a reklámja még mindig jóh ! Ahogy az ára is!
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Nálam meg kiakad a Systemworks 2005 az aktiválásnál...
Inet letiltva, és ahogy másodszorra rákattintok az aktiválásra utánna megáll minden, az ablakot sem lehet arrébb húzni, pedig ugye a telefonos segítséget kellene felajánlania (Activate by phone)
Uez a helyzet a NAV 2005-tel is
Valaki tud erre megoldást? -
kymco
veterán
De jó lenne, ha valaki tudná erre a választ, mert hamarosan rendszerbe kell állítanom ezt a ''dögöt''/NIS2005 és nem akarok szívni vele túl sokat.......
-
kymco
veterán
Nálam a nnis2005 van fenn kipróbálásra, de nem fut végig a teljes viruskeresés.
Túljut a vizsgálódás nagy részén és mielőtt befejezné rendben windows hibaüzenettel elszáll rendszeresen úgy, hogy felajánlja az xp a hibajelentés elküldését......Látszólag a prg rendben feltelepült, az xp újszerű állapotban van, hibamentes a telepítés..... -
Pet_i
senior tag
''a Norton AntiVirus 2005 nem támogatja a javítás funkciót, pls uninstalláljam, majd reinstalláljam a programot.''
Ezt azért írja, mert átraktad egy másik folderbe a startmenüben a parancsikont. Rakd vissza az eredeti helyére és hagyd úgy, ezután nem fog panaszkodni. Nálam is ez volt, aztán utánanéztem a Symantec Knowledge Base-ben és ott volt a megoldás.
Nálam egyébként az outgoing e-mail scanninget nem lehet kiiktatni az outlook expressben sehogy sem.Tud rá valaki gyógyírt?
-
Pet_i
senior tag
''a Norton AntiVirus 2005 nem támogatja a javítás funkciót, pls uninstalláljam, majd reinstalláljam a programot.''
Ezt azért írja, mert átraktad egy másik folderbe a startmenüben a parancsikont. Rakd vissza az eredeti helyére és hagyd úgy, ezután nem fog panaszkodni. Nálam is ez volt, aztán utánanéztem a Symantec Knowledge Base-ben és ott volt a megoldás.
Nálam egyébként az outgoing e-mail scanninget nem lehet kiiktatni az outlook expressben sehogy sem.Tud rá valaki gyógyírt?
-
Pet_i
senior tag
-
agyhalal
aktív tag
Szevasztok.
Nekem a 05-ös verzióval van gondom, talán tudtok segíteni.
Minden rendszerindításnál és dokumentum, vagy excell munkafüzet megnyitásánál megjelenik egy ablak, hogy a NIS telepítéshez készül elő. Rögtön ezután egy kissebb ablak jelenik meg felette, amelyben tudatja, hogy ''a Norton AntiVirus 2005 nem támogatja a javítás funkciót, pls uninstalláljam, majd reinstalláljam a programot.''
Igaza van, mert tényleg csak a teljes uninstallra, módosításra és a jelszó cseréjére van lehetőség.
Rendszerindításnál talán a bootsectorokat ellenőrizheti, dokumentumoknál meg vírusellenrörzést futtatna.
Ha manuálisan vírusellenörzöm a teljes rendszert, gond nélkül lefut a folyamat. -
Arhel
senior tag
Nekem egy olyen probélmám lenne, hogy a DC++-t szeretném használni, Internet Sec. '04 együtt. Na most a dc++ a 411 és a 412 -es portot használja, megadom a Nortonnak, hogy engedélyezze (szal hogy ne blokkolja), és amikor bekapcsolom akkor azzonnal megszakad az összes kapcsolat dc++-on! Miért? Vki nem tudna segíteni?
-
finn
csendes tag
HA AZ XP-t UJRA TELEPÍTEM...ÉS A JAVITÁS FUNKCIÓRA KLIKKELEK AKKOR ÜGYEBÁR MEGAMARAD MINDEN A RÉGIBEN?
NEM TÜNNIK EL SEMMI? -
finn
csendes tag
hmm..és amikor csinálom a live updatet...akkor a 04-es nek jön ki a telepítő része....mintha azzal dolgozznák...ezek valahol akadnak...rendesen töröltem mindenhonnan mindent..meg uninstall meg minden..még registryböl is kiírtottam!!!
-
finn
csendes tag
ááááááááááááááá és a startlapomat és odavágta.........
eu kész. -
[amne]
senior tag
Eredeti cuccokról beszélünk? Gondolom nem, akkor egyrészt nincs elvi jogod arra hogy fikázd, ha csomó pénzt kiadtál volna rá és szar akkor jöhet a fika, no offense.
Más, aktiváltad normálisan, nekem nagyon úgy tűnik hogy biztonsági másolatról volt szó és az aktiválás vagy kimaradt vagy sikertelen vagy nem tudom, és ezért nem hagyja magát frissíteni, működni.. vagy pedig mint ahogy már mondták előttem is az OS hever romokban. -
finn
csendes tag
eezeken már túl vagyok.......régesrégen..SEMMI!!
be**arás!
ahogy felraktam a norton 04-et..aban a pillanatban tönkre rakta a gépet..hihetetlen!!!
elegelm van symantec féle dolgokból...
mit kell ezeknek ennyire bonyolítaniuk...és azt is rosszúl meg hibásan..
hááát ez kész.....rakhatom fel az egész opot...mert persze visszaálítást sem tok csinálni! -
finn
csendes tag
ÉS a startlap vááltozatlanul nem reagál!!!
-
vfo7
senior tag
Ha az oprendszer jól lett felrakva, a NIS hibátlanul kell hogy működjön. Ha rendesen regisztrálod neten vagy telefonon keresztül, kizárt hogy ne menjen a Live Update.
Szerintem valamit elfuserálhattál vagy az installálásnál vagy a regisztrációnaá - feltéve ha az opr. normálisan megy. -
agostonl
tag
El kellene olvasni a Symantec oldalán a doksikat...
Ha nem megy a LiveUpdate, menj be a
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec
könyvtárba, majd töröld le a Downloads könyvtárat és a Settings.LiveUpdate fájlt.
Szedd le a legújabb LiveUpdate verziót (ingyenes) a Bővebben: link
Ezután próbáld futtatni a LiveUpdatet. -
Ekváádor
őstag
OFF
Na akkor én is.Finn sikerült összehozni a freeweb oldalt?
ON
[Szerkesztve] -
finn
csendes tag
Na és ami az előbb fél órája fent volt s hibátlanul működött mostmár az sem????
neem bizti nem ez....
az nem lehet esetleg hogy kevés a hely?? -
finn
csendes tag
A probléma tovább fokozódik!!!!!
leszedtem a 04-es mindent...most viszaraktam a 03-as dolgokat..éééés...ŐŐ SEM AKARJA MAGÁT FRISSÍTENI!!!!!!!!
nnna mi lehet a probléma?? -
karib
addikt
Egy tűzfalszoftver nem annyiból áll, hogy felarakod és aztán már teljesen védve is vagy. Bár elég sok automatikus sémát tartalmaz, azért egy elég bonyolult szoftver és _nagyon_ sok beállítási lehetőséget tartalmaz. Mielőtt elkezdesz fikázni, esetleg olvasd el az ujjnyi vastag dokumentációt, amit adnak hozzá.
-
finn
csendes tag
Eddig norton 03-as firewall és 03-as antivír volt fent a gépen..
Gondoltam felrakom a 04-es internet securityt.....na innen kezdődtek a problémák....
NEM LEHETETT LIVE UPDATE-elni....mert csak végig futott a kis kijelző,,aztán megköszönte hogy használom.......de semmit nem tölt..semmi pipa meg semmi...
ezen felül volt oly kedves és a startlapomat is rendre hazavágta..bejön meg minden csak ha linkekre kattintok nuku reagálás reá.....
leszedtem ezt a szemetet.....ééés SEMMI...a starttlap még mindííg ugyanaz olyan...tom h belehet állítani h alt ként mejelenjen..de én nem azt akarom hanem az eredeti állapotot....
ÉS az inteernett securityt..jaa és persze a rendszerviszaálítás sem működik!!!!!
Elegem van ezekből a rohadt symantec cuccokból....csak a baj van velük...
az xp...tűzfala nem ugyanolyan jó????
huuuha na erre a sok sok kérdésre kérnék választ.....köszönöm..
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest